7 Юни, 2018 10:47 4 753 12

Побеснял мъж наби жената на покойния си брат на селски събор

  • побой-
  • жена-
  • събор

Побеснял мъж нападнал и оскубал жената на покойния си брат по време на селски събор в монтанско село, съобщи BulNews.bg.

Зрелищната сцена се разиграла преди дни, пред погледите на десетки жители на селото. За действията на Б.Д. било образувано дело в районния съд в Лом, където магистратите постановили хулиганът да плати глоба от 200 лева.

От документите по делото става ясно, че нападението е станало на 2-ри юни, около 20.30 часа в центъра на село Станево.

По време на честването на традиционния събор на селото Б.Д. видял, че снаха му Н.Б. играе хоро на мегдана, ядосал се, отишъл при нея и започнал да й крещи и да я обижда.

Според очевидци, действията му не спрели дотук, докато крещял по жената, Б.Д. я хванал за косата и започнал да я дърпа. След като се отскубнала от хватката му, Н.Б. се обадила на тел. 112 и на мястото бързо пристигнали униформени, които задържали гневния мъж.

От показанията на подсъдимия става ясно, че брат му бил починал преди 3-4 месеца и затова много се подразнил, че снаха му се весели с другите хора на празненството. Смятал, че така жената не зачита паметта на покойния му брат и затова я обидил и дърпал.

Заради поведението си Б.Д. бил задържан за 24 часа в ареста, като след освобождаването си бил осъден да плати глобата от 200 лева. Решението на магистратите от Лом може да се обжалва пред окръжния съд в Монтана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    20 3 Отговор
    Простотия до шия, нямам думи...
  • 2 Добре де,

    28 6 Отговор
    Журналистите, за боя хубаво - изцедихте новинка. Ама защо не дадете оценка за морала на жената, който всъщност го е предизвикал. Има ли причина, следствието е неизбежно!

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мек Член

    17 1 Отговор
    Немам думи и за двамата.
  • 5 етно граф

    24 0 Отговор
    По района - Монтана и по това, че "подсъдимията" е даден само с инициалите си, съдя, че пак ни занимават с цигански простотии, като се опитват да ни ги пробутват за българско ежедневие.
  • 6 NINA

    2 22 Отговор
    Тази тъпа тиква е за затвора , за нападане и нанасяне на побой на жена . Мъжете сте много тъпи ,много комплексирани . На мястото на тази жена ще го съдя, за да знае че жена не се удря . Той така бие и жена си и дъщеря си, ама те си мълчат заради името на семейството . 200 лв е нищо .Минимум 20000 лв да плати , и след това ще го питам ще мислили да бие жена . Малоумник .

    Коментиран от #10

  • 7 Доктора

    4 13 Отговор

    До коментар #2 от "Добре де,":

    Къв морал,бе.Умрелия си е умрел,бития бит,дай живите да да седнем и да не излизаме.
    Селска чест се казва това.
    Аман от селски предрасъдъци.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Лекарка

    6 0 Отговор
    Докторе утре кат си отидеш ша го слагам всекиден на твойта пред снимката ти.щот сега и го слагам докат си зает.
  • 10 Дългият

    14 2 Отговор

    До коментар #6 от "NINA":

    Нина,съгласи се че и това не е нормално 3 месеца след смъртта на мъжът ти,да водиш хорото.Има някой норми които трябва да се спазват..макар и неписани...
  • 11 Враца

    2 1 Отговор
    Монтанско-Ломски отрепки,в тези райони живеят най мързеливите люде,затова са и най-бедни и най-озлобени.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.