3 248 6

Радослав Колев се разделил с Пелов преди месец, мислили го за убит

Мария Атанасова

Двамата бегълци от Централния софийски затвор Радослав Колев и Владимир Пелов са се разделили преди около месец. Това сочат оперативните данни на МВР, съобщава „Телеграф“, позовавайки се на източници от Главна дирекция „Национална полиция“.

Двамата духнаха в началото на април, благодарение на тетрис и бързовар, които техни близки им занесли в деня за пратки.

Седмица след бягството криминалистите смятали, че Пелов е гръмнал Колев, тъй като му бил в тежест по време на укриването. Малко по-късно, обаче, при тях започнали да постъпват сигнали, че Колев е забелязан в различни части на страната.

При проверката на всички мъжът, който бе осъден за убийство на хомосексуалист, не бил открит. Той получи 26 години затвор, от които е излежал едва 4.

Още след изчезването на пандизчиите ченгетата започнаха да следят близките им и да наблюдават домовете им, в случай, че сглупят да се появят. До момента, обаче, нито един от двамата не е посмял да се яви на адреса си. Оперативни коли постоянно въртели около блока на Радослав Колев, но от него нямало и следа.

Разследващи смятат, че до дни се очаква мъжът да се предаде, особено след като разбере какво се е случило с авера му Пелов. „Този човек трябва да знае, че рано или късно ще бъде открит“, зарекоха се униформени.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 14:20  07.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • goni
  Отговор
  2 14:20  07.06.18
  От кого?!:)
 • 3 14:41  07.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Явете се Незабавно
  Отговор
  4 15:30  07.06.18
  На края си признахте че и двамата са Герои , за единия е малко късно дано поне другия се оправи
 • Има логика
  Отговор
  5 09:51  08.06.18
  Публикувано във факти.бг: „Този човек трябва да знае, че рано или късно ще бъде открит“, зарекоха се униформени. То тоя Пелов се разхожда цял месец из Ботевград като оббашия и не го хванаха,сега ще се пошуми малко по медиите Колев ще се покрие отново и ако утиде в Бургас никога няма да го намерят, защото бургаските полицаи и да го видят няма да го познаят че е той.
 • 6 12:39  08.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай