Last news in Fakti

7 Юни, 2018 16:38 3 469 1

Разпитват тайни свидетели за групата на Божо Кравата

  • божо кравата-
  • митьо очите-
  • дело

Групата на Божо Кравата е обвинявана за рекет, побои, убийство

Съдебното заседание срещу групата на Божидар Кузманов - Божо Кравата днес се провежда при закрити врати. Специализираният наказателен съд даде ход на делото.

Трима свидетели с тайна самоличност бяха осигурени за разпит в съда. Това накара съдия Тонев да поиска присъстващите в залата лица, които не са страна в процеса, да напуснат, съобщи "Флагман".

На делото днес не се явиха частните обвинители – роднините на убития Александър Алексиев, както и Димитър Желязков-Митьо Очите. Всички са редовно уведомени, но са предпочели да не присъстват, което е тяхно право.

В началото се яви единствено адвокатът на Очите – Илиан Василев. Той обаче поиска да бъде освободен заради делото КТБ, което тече паралелно в спецсъда.

Припомняме, че процесът срещу групата на Божидар Кузманов е следствие от престрелката от 8 юни 2016 г. в ресторанта “4 You” в Слънчев бряг. При нея бе убит гардът на Очите – Александър Алексиев. Димитър Желязков бе тежко ранен, но оцеля.

На предишното заседание в спецсъда Очите се яви като свидетел и направи паметно шоу.
Преди това държавните органи и адвокатът му бяха обявили пред съда, че не могат да го открият. Днес обаче съдията заяви, че той е бил редовно уведомен, което означава, че този път е бил намерен.

Групата на Божо Кравата е обвинявана за рекет, побои, убийство. Делото в спецсъда е сложно, с много свидетели и е още в начална фаза.

Подсъдими са Божидар Кузманов като лидер, Иван Терзийски, Георги Иванчев, Тодор Славов, Радослав Димитров, Димитър Николов, Данаил Петков, Николай Иванов, Силви Николаев, Марчо Марков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буко Баламата

    9 0 Отговор
    Трима свидетели с тайна самоличност бяха ОСИГУРЕНИ ????????