3 657 1

Убитата Милена се страхувала от ревнивия Илиян

Милена подозирала, че Илиян поддържа отношения с други жени

Снимка: Пловдив24
Снимка: Пловдив24
Мария Атанасова

Страшен ревнивец се оказа Илиян, съден за убийството на красивата Милена от Куртово Конаре. Това става ясно разказите на близки, приятели и колеги на момичето, намерило смъртта си в самия край на 2016-та година, съобщи "Пловдив24".

Милена подозирала, че Илиян поддържа отношения с други жени, същевременно се страхувала от ревността му. С никого не говорила за това, колежките й обаче виждали нейната уплаха, когато мъжът звънял, виждали старанието й да се прибира веднага след работа.

"Ти не го намираш достатъчно добър за мен", пък казвала Милена на майка си. Покрусената жена не издържа в съдебната зала днес, докато течеше запис от следствения експеримент, пресъздаващ нощта на убийството.

В него Илиян подробно разказва как се е стигнало до престъплението, как е станало то и какво е последвало. В записа Илиян признава, че е намушкал девойката, а след това е изпаднал в шок от деянието и съзнанието му опитало да го отхвърли. Днес той изгледа кадрите хладнокръвно, с почти нагло спокойствие и след това оспори видяното.

По думите му видеото е избирателно монтирано, коментира също, че не е доволен от въпросите, които тогава са му задавали служителите на реда, тъй като били насочващи и целели да им каже това, което те искат.

Ситуацията била "Помогни на нас, ако искаш да помогнеш на себе си", бил в тежко състояние, искал да види родителите си, да говори с майка си и затова се съгласил, репликира видяното днес Илиян. А за убитата Милена заяви, че не я е спирал да си отиде от живота му, но тя и не е искала.

"Това видео е измислено. В тази държава всеки може да нарочи друг за убиец. С мен това направиха", заяви от подсъдимата скамейка той.

Делото продължава на 2 юли с разпит на следователката, говорила с Илиян след убийството и - по думите му, която го накарала да си признае вината.

Пловдив / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 111
    Отговор
    1 19:07  08.06.18
    Аман от такива комплексираи отрепки отнемащи живот от ревност и тровещи други хора. Ега не излезе от затвора никога тази измет

Напиши коментар:


Публикувай