4 790 5

Фаталната Симона два пъти си тръгвала от квартирата на стрелеца

Мария Атанасова

Красивата Симона Тодорова два пъти си е тръгвала от квартирата на Михаил Станчев, който е задържан за кървавата драма в Слънчев бряг. В събота вечер той екзекутира бизнесмена Коста Николов в луксозния му „Мерцедес” пред хотел „Сън Вилидж”, а след това простреля Симона в лявото слепоочие. По-късно мъжът беше задържан на границата с Турция. Според разследващи, мотивът за стрелбата е необуздана ревност спрямо девойката.

„Симона и Михаил са живели заедно 7 дни в началото на месец май в неговата квартира в Слънчев бряг, след това тя е напуснала. После се е върнала за още два дни, но отново си е тръгнала. С Михаил не са се карали, единственото оплакване от нейна страна е, че работодателят й я тормози”, каза за Бургас ИНФО защитникът на Михаил Станчев – адв. Красимир Кацарски.

Работодателят на момичето е 54-годишният бизнесмен Коста Николов, притежател на игрални зали и казина, който по данни на разследващите от една страна е бил груб със Симона, а от друга галантен, като я е канел на срещи и вечери. Именно към него полетяха куршумите, изстреляни от Михаил.

По думите на адв. Кацарски Михаил няма да обжалва мярката си за неотклонение – задържане под стража. Според защитника му младият мъж съжалява за убийството на бизнесмена и стрелбата по Симона. В съдебната зала самият Михаил заяви, че не знае защо е стрелял в девойката и не си спомня.

Към момента състоянието 22-годишната Симона, която беше простреляна в главата, остава стабилно. След инцидента момичето бе откарано в УМБАЛ Бургас в кома, а екип неврохирурзи я оперира до 3 часа сутринта в неделя. Тя бе поставена под медикаментозна кома, а в сряда следобед започна да се връща в съзнание. В момента диша самостоятелно и е в съзнание. Лекарите се надяват в следващите дни да започне нейното социализиране или опити за вербална комуникация със заобикалящите я. Все още е рано да се каже какви са уврежданията и колко време ще продължи възстановяването й, но жизнените й показатели към момента са стабилни, което е успех.

Бургас / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 12:15  09.06.18
  Ха-ха хахаха щото работодателя и я е тормозел затова ли ,,любовника и" пусна коршум да я отърве от мъките на тормоз ли? Долна история със смърт на невинни хора! Служба КОС що раздава оръжия на ,,Нарциси"?
 • mi ta ka
  Отговор
  2 12:20  09.06.18
  тъка става въпрос за совдничество бе хора
 • 3 12:22  09.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Stefko 88
  Отговор
  4 15:45  09.06.18
  На боклука й е мястото!
 • nonamenofacenonumber
  Отговор
  5 12:18  10.06.18
  не изпитвам съжаление към такива създания

Напиши коментар:


Публикувай