Last news in Fakti

9 Юни, 2018 13:44 2 721 12

Баба държи 90 бона в кутия в мазето, откраднаха ги

  • кражба-
  • 90 000-
  • кутия

90 000 хиляди лева изчезнаха от дома на възрастно семейство в Пловдив. Кражбата е извършена от жилището на 82-годишна жена и съпругът й в центъра на града – до Гроздовия пазар. Възрастната жена държала голямата сума в картонена кутия в мазето на жилището си, съобщи TrafficNews.bg.

По-голямата част от парите била в лева – 70 000 лева и 9 000 евро. През изминалата седмица съпругът й наел седем строителни работници, които да ремонтират жилището. През това време изчезнала и кутията с парите. Жената заподозряла именно строителите в кражбата на парите, като за момента това е и основната версия, по която работят и разследващите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 112

    15 1 Отговор
    Там ли се държат толкова пари ...
  • 2 зомби килър

    13 1 Отговор
    Аз да ви питам ,тия баби откъде имат толкова пари?
  • 3 ДДД

    7 1 Отговор
    абе и аз държа в кутии има няма 100 000
    ама де да знам
    или маи не държа:(
  • 4 Stefko 88

    17 3 Отговор
    Как ще пуснеш непознати у вас ? Тия са 100℅ мангали работници. 90бимберици у кутия от обувки....леле леле колко глупост има по тоя свят Боже.....Абе банки за вас няма ли бе ? Аз повече от3-400 лв у нас не държа що ? щто не ми трябва нали има банкомати.... Господи колко тъпи комунисти има.
    Така е! Ха какво от децата ли ги крийте та не отворите сметка? Лакомията и простотията ви нахендри така , благодарете на комунизма , че ви направи толкова инфантилни , изостанали и не приспособими към развитието и околния свят.

    Коментиран от #11

  • 5 Чеп

    9 1 Отговор
    Тъпи пенсионери стискал цял живот лишавалсе от елементарни неще сигурно.те парите са за харчене аз в мазата държа сама празни беркани .
  • 6 гост

    7 2 Отговор
    Такива заслужават да бъдат лъгани
  • 7 onq s konq

    6 5 Отговор
    Е нали пенсионерите мрели от глад в България бе РУСОФИЛИ!Пък то освен че хвърлят по 50-60хил от балконите на ало-измамниците,имали отделно други пари и в мазетата!А на таваните пък колко имат...И за еврофондовете излъгахте че спират от догодина бе РУСОФИЛИ ТАКИВА!Ам ндейте тъй бе,че получавам стрес от измамите ви,а той се предава косвено и на котката ми!А кво ви е виновно животното ааа...?!
  • 8 Townboy

    8 3 Отговор
    Да ги беше заровила в гърне в двора. Нека им щото ги кътат вместо да ги дадат на децата и внуците дъртите вампири!

    Коментиран от #9

  • 9 Stefko 88

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Townboy":

    Вярно е ... Все едно ще си ги занесат в гробищата. Има хубав разказ на Чудомир "знамето " мисля се казваше за един богат бабишкер , с пари ама стисната и много проста....
  • 10 Siegfried

    8 1 Отговор
    На правил съм си лична статистика ,че колкото повече се оплаква един пенсионер и е за БСП , е толкова по - прост и глупав и точно такива хвърлят пакети с пари през балконите .Децата им са на Запад ,пращат им и помощ стотина евро или долара на месец , вземат наем от някой апартамент или магазин ,или са продали стотина дка земя и леят сълзи по социализма и Т.Живков - а всъщност е тъга по младоста
    Ревностни гласоподаватели за БСП и Нинова .Всъщност Нинова няма значение .Няма значение начело на Партията кой е ! Може да е Станишев ,Р. Овчаров , Първанов , Сталин ,Хитлер дори. , може и Луцифер , важното е че
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    ПРОСТИ ХОРИЦА СА
    НО СА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
    СЪБИРАНИ СА ЦЯЛ ЖИВОТ А НЯКОЙ ИМ ГИ Е ОТКРАДНАЛ