Last news in Fakti

9 Юни, 2018 19:02 1 774 0

Ильо Фараона, стрелял срещу Саботана, остава зад решетките

  • илия бориков-

Съдът остави зад решетките санданчанина Илия Бориков-Големия Фараон, който през април месец тази година беше арестуван за закана за убийство, отправена срещу съгражданина му Димитър Саботанов-Саботана. Тогава Бориков на улица в Сандански стреля по джипа на Саботанов, но опитът за покушение се оказа неуспешен и Фараона по-късно сам се предаде в полицията.

Вчера в Районен съд – Сандански беше гледана мярката на Бориков, който поиска да бъде освободен срещу „подписка”. Съдия Димитър Узунов обаче постанови Фараона да остане в ареста, тъй като има реална опасност да се укрие или извърши друго престъпление, ако бъде наложена по-леката мярка.

Както „Струма” писа, срещу Илия Бориков е повдигнато обвинение за закана за убийство срещу Д. Саботанов и за държане на незаконно оръжие.

За това престъпление законът предвижда лишаване от свобода до 10 години и глоба в размер до 10 000 лева, в случай че съдът го признае за виновен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА