1 410 2

Мъж бе пребит до смърт след пиянска свада

Мартин Христов

Мъж е бил пребит до смърт след пиянска свада.

На 09.06.2018 г. В РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение за бой между двама мъже в с. Долно Сахране, общ. Павел баня. Незабавно са извършени процесуално-следствени действия – оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели.

Установено е, че на 09.06.2018 год. с. Долно Сахране, общ. Павел баня, двама мъже, на 24 и на 25 г., били седнали на пейка и употребявали алкохол. Към тях се приближил друг мъж, на 54 години, който също бил употребил алкохол. Възникнал скандал, който прераснал в бой. 24-годишният мъж нападнал приближилия се 54-годишен мъж, като го съборил на земята и започнал да му нанася удари с ръце и крака.

Вследствие на множеството удари, 54-годишният мъж изпаднал в безпомощно състояние.

На място е изпратен екип на ЦСМП-гр. Казанлък. Поради влошеното му състояние се е наложило да бъде транспортиран към МБАЛ – Стара Загора, като е бил получен сигнал от медицинския екип, че лицето е починало по пътя в линейката. Лицето, нанесло побой на пострадалия е тестван за алкохол, като пробата е отчела 2,70 промила на хиляда.

Образувано е досъдебно производство, по което е привлечен обвиняем за извършено престъпление по чл. 115 от НК.

Назначени са и се извършват множество експертизи – съдебно-медицинска на пострадалия, психолого - психиатрична експертиза, разпитани са свидетели .

Наказанието , което се предвижда за престъпление по чл. 115 от НК, е „лишаване от свобода” от 10 до 20 години.

Спрямо обвиняемият е взета мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок от 72 часа . Предстои Окръжна прокуратура-Стара Загора да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Стара Загора / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ford Prefect
  Отговор
  1 17:37  11.06.18
  Не е лесно да си просто пиянде. Пропиля си голяма част от живота. Тъпак.
 • Bossman
  Отговор
  2 17:44  11.06.18
  Такъв убиец заслужава 20 години поне в някой затвор но в компанията на най-големите гейове.Да види как се убива човек

Напиши коментар:


Публикувай