14 Юни, 2018 13:11 6 962 2

Това ли е похитителят на сина на Венци Стефанов? (СНИМКА)

  • венцислав стефанов-
  • отвличане-
  • димитър стефанов

Специалнините служби отново разследват едно от най-големите и мистериозни престъпления на прехода. Ченгетата са извадили от фризера папките по делото за отвличането на сина на футболния бос Венцислав Стефанов, съобщава "Уикенд", като се позовава на източници от МВР.

Причината е друго престъпление - кокошарско и от битов характер.

На 5 юни, тази година, са задържани П.И. на 41 години от град Сливен, криминално проявен за кражби, грабеж, палеж и изнудване, С.Ш. на 39 години от град София, криминално проявен за кражба и грабеж и П.В. на 40 години от село Зимница, криминално проявен за грабеж.

Мъжът с инициали С.Ш. е небезизвестният Славейко Шишков, който е син на починалия Светльо Шишков, който пък беше собственик на една от най-големите фирми за бойлери в страната.

Шишков явно е пропаднал, а всичко от предишния му имидж на голям играч е останало назад в миналото. Арестът му обаче може да доведе до разплитането на случая с отвличането на Димитър Стефанов.

Още преди 14-години в ГДБОП сериозно са работили по версията, че преките автори на покушението на момчето са Георги Георгиев - Жоро Пъпката, Славейко Шишков и Йордан Цонков - Джиджи.

С днешна дата е жив само Шишков. Ченгетата очакват той да проговори за поръчителите на жестокото престъпление срещу Венци Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    16 6 Отговор
    Да го докопа Венци ще си каже всичко.
  • 2 Гост

    13 0 Отговор
    Какво да се очаква от такова Ентелигентно лице,с поглед на преживяща крава.Сигур е защитило,докторантура в Харвардския университет.