5 870 2

Това ли е похитителят на сина на Венци Стефанов? (СНИМКА)

Мария Атанасова

Специалнините служби отново разследват едно от най-големите и мистериозни престъпления на прехода. Ченгетата са извадили от фризера папките по делото за отвличането на сина на футболния бос Венцислав Стефанов, съобщава "Уикенд", като се позовава на източници от МВР.

Причината е друго престъпление - кокошарско и от битов характер.

На 5 юни, тази година, са задържани П.И. на 41 години от град Сливен, криминално проявен за кражби, грабеж, палеж и изнудване, С.Ш. на 39 години от град София, криминално проявен за кражба и грабеж и П.В. на 40 години от село Зимница, криминално проявен за грабеж.

Мъжът с инициали С.Ш. е небезизвестният Славейко Шишков, който е син на починалия Светльо Шишков, който пък беше собственик на една от най-големите фирми за бойлери в страната.

Шишков явно е пропаднал, а всичко от предишния му имидж на голям играч е останало назад в миналото. Арестът му обаче може да доведе до разплитането на случая с отвличането на Димитър Стефанов.

Още преди 14-години в ГДБОП сериозно са работили по версията, че преките автори на покушението на момчето са Георги Георгиев - Жоро Пъпката, Славейко Шишков и Йордан Цонков - Джиджи.

С днешна дата е жив само Шишков. Ченгетата очакват той да проговори за поръчителите на жестокото престъпление срещу Венци Стефанов.

София / България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 14:52  14.06.18
  Да го докопа Венци ще си каже всичко.
 • Гост
  Отговор
  2 16:05  14.06.18
  Какво да се очаква от такова Ентелигентно лице,с поглед на преживяща крава.Сигур е защитило,докторантура в Харвардския университет.

Напиши коментар:


Публикувай