Last news in Fakti

16 Юни, 2018 19:51 3 318 11

Задържаха двама, заплашвали с пистолет депутат от БСП

  • явор божанков-
  • бсп

Потърпевшият е Явор Божанков от БСП, който е подал сигнала, потвърдиха по-късно от полицията

Задържаха двама, заплашвали с пистолет депутат от БСП - 1

Мъже са извадили пистолет и са заплашили от колата си друг шофьор на магистралата "Хемус”. Те са задържани, съобщи МВР.

Потърпевшият е депутатът от БСП Явор Божанков, който е подал сигнала, потвърдиха по-късно от полицията. Божанков е изпреварвал, когато зад него се е приближила кола, която присвятквала с фарове.

"Помислих, че е кола със специален режим, напуснах лявата лента и автомобилът се изравни с мен. Тогава видях, че е частна кола, а човекът до шофьора извади пистолет и го насочи към мен. Не можех да повярвам, че това се случва”, разказа самият депутат, цитиран от bTV.

Инцидентът е станал на 15 юни. Към 14:20 ч. на тел. 112 Божанков е подал сигнал за случилото. Автомобилът с двамата мъже е спрян в района на 57-ия километър. Двамата са от град Левски, задържани са за 24 часа.

Иззет е и пистолетът, законно притежаван от единия мъж, уточняват още от МВР.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    37 4 Отговор
    Какво повече да пише човек,примати с пистолети се правят на мъже...Вземаш му пистолета и го навираш на едно много тъмно място....И този има разрешително за оръжие...да пази Господ...
  • 2 666666

    17 2 Отговор
    Трябва да ги гърмят и набързо ще променят законите.
  • 3 Шматка

    22 1 Отговор
    Как ги раздавате тези разрешителни.Всеки хахо с пищов
    Я ги пускайте свободно че да се оправим.
    Като знае че и другия ще размаха пищова бая ще се замисли дали да го вади
  • 4 Ристе

    15 15 Отговор
    Представям си физиономията на чернения дебил. Вероятно си е казал, е тва беше, дядо що народ изтрепа шумкаря, сега аз ще плащам.

    Коментиран от #6

  • 5 Кан крум

    9 16 Отговор
    Тю аматьори да го беха гръмнали един комунист оп боклук по малко и кака кури щеше да плаче язък
  • 6 Ефрейтора

    2 11 Отговор

    До коментар #4 от "Ристе":

    Най-точното описание !!!!!!!
  • 7 Townboy

    15 2 Отговор
    Всички ненормалници в страната притежават законно оръжие. Тези двамата охранители обаче си намериха майстора. Сега ще им е мамата в ареста и после ще открият аналния секс в затвора.

    Коментиран от #11

  • 8 НЕ РАЗБИРАН

    12 1 Отговор
    ЗА 24 ЧАСА ,А ЗАКАНА И ЗАПЛАХА Е ВИД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КОЕТО ВОДИ ДО ИЗВЪРШВАНЕ НА ТАКОВА ,АМИ ТАКА ЩЕ Е ЕДНИ ГИ ХВАЩАТ ,ДРУГИ ГИ ПУСКАТ ,ВИДОВДЕН ИМА ,
  • 9 гост

    13 0 Отговор
    Селянията,няма граници,самозабравили се тъпанари.Да се носи оръжие е преди всичко голяма отговорност,непосилна за всеки.
  • 10 Трезвомислещ

    6 1 Отговор
    Извадил пистолета, насочил го- и да си обесняваме колко е неправилно това един на друг- няма смисъл, свършен факт. Полицията явно си е свършила работата по обясними причини. По-интересно е обаче как въпросният е придобил разрешително за носене и притежание на КНО с цел самоохрана. Явно работи при някой вездесъщ бизнесмен или сам е такъв. На колко хора с реални основания и реална необходимост отказаха разрешителни?! Сега адвокатът му ще ни обясни колко много е бил изнервен подзащитният му и как не е осъзнавал естеството и последствията на деянието си. Въпросът как е минал задължителния психотест е риторичен. Такива като тоя не са за воден пистолет, а те му дали боен! Само че на същите тези няма да им бъде потърсена отговорност нито в момента, нито в бъдеще, защото както е казал народът: "Гарван гарвану око не вади!" Срам и позор!
  • 11 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Townboy":

    Затвора ли? Няма! Само глоба!