Last news in Fakti

18 Юни, 2018 08:12 16 239 9

Братът на беглеца Радослав Колев подал сигнали до МВР

  • беглец-
  • владимир пелов-
  • радослав колев-
  • затвор

Една от водещите версии по издирването на 27-годишния мъж е, че е убит и закопан някъде от Владимир Пелов, тъй като му пречел в укриването

Братът на беглеца Радослав Колев подал сигнали до МВР - 1

Братът на беглеца от затвора Радослав Колев, който духна заедно с Владимир Пелов, е подал само за един час 20 сигнала за евентуалното местонахождение на убиеца, пише в. "Телеграф".

Това разкриха криминалисти. По думите им позвъняванията Христо направил преди около седмица. Всички адреси до последния били проверени едновременно, но от Радослав нямало и следа. Нямало никакви индикации да е бил там.

Христо бил извикан на разпит в СДВР, за да даде повече информация за брат си. Той обаче изглеждал видимо неадекватен, споделиха ченгета. Единственото, което успял да обясни, е, че в деня на бягството на Радослав и Пелов той занесъл на брат си бързовар. Това станало във времето, определено за получаване на електрически електроуреди. Категорично заявил, че не е знаел за бягството, научил по-късно от медиите.

Бащата на Колев - Ангел, пък коментира, че най-вероятно синът му е духнал в чужбина. Мъжът призна още, че се е провалил като родител.

Една от водещите версии по издирването на 27-годишния Радослав Колев е, че е убит и закопан някъде от Владимир Пелов, тъй като му пречел в укриването. Заради това вече втора седмица екипи на полицията търсят младия мъж под дърво и камък, но до момента без резултат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    32 2 Отговор
    Ако Пелов го е утепал и закопал едва ли ще има по добра новина. Както Сталин е казал:Няма човек няма проблем. Само на родителите му ще тежи и докато са живи ще се питат:къде сбъркахме с това дете че стана престъпник. А МВР ще си водят статистиката и до там.
  • 2 Батката

    28 3 Отговор
    МВР пак с малшанс да го заловят. А може би е с брада и суитчер и за това да не го намират.
  • 3 ГЛУПОСТИ

    14 2 Отговор
    Нали до последно били в апартамента и излезли заедно,или пак сте си писали каквото чуете този е на свобода със сигурност след Нови Искар тъпата полиция можеше да се постегне
  • 4 vasik atanasova

    6 0 Отговор
    кръвта вода не става
    брата си е брат
    тежко му който го няма
  • 5 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор
    СТИГА С ТОЗИ БЪРЗОВАР , ВСИЧКО СЕ ПРОВЕРЯВА ОТ ДО ,ДАЖЕ НЕС КАФЕ ДА СЕ ЗАНЕСЕ СЕ РАЗТВАРЯ И ИЗСИПВА ,А ЩО СЕ КАСАЕ ДО КОЛЕВ ЩЕ ЧАКАМЕ ПОРЕДНИЯ КЛОШАР ДА УМРЕ САМО ,ЧЕ ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ КЛОШАРА ДА Е БИЛ КОЛЕВ , А И ЗАЩО МУ Е БИЛО НА ПЕЛОВ ДА ВЗДМА КОЛЕВ СЪС СЕБЕ СИ ,ВЕРОЯТНО ДА ГО ЗАМЕНИ СЪС СЕБЕ СИ ,ЗАЩО ПУСКАТ И ДВАМАТА БРАДИ И ЗАЩО ПЕЛОВ Е ЧАКАЛ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ЗА ДА ОЧИСТИ МАРТО ,А БЕ ТУКА РАБОТАТА МАЙ Е ПО СЦЕНАРИЙ,
  • 6 МибДим

    0 1 Отговор
    ТЕЗИ НЕЩА НЕ СА ЗА ШИРОКА АУДИТОРИЯ. ДАЛИ ГИ ХАРЕСВАТЕ ИЛИ НЕ СИ Е ВАША РАБОТА, НО ИМА СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ЗА ДА ИЗДИРВАТ. РАБОТЯТ ПО ИНСТРУКЦИИ И МЕТОДИКИ. ВОДЯТ ИЗДИРВАТЕЛНИ ДЕЛА. ДАЙТЕ ИМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАБОТЯТ. ТЕЗИ НЕЩА НЕ СТАВАТ БЪРЗО

    Коментиран от #8

  • 7 Хммммм

    0 0 Отговор
    Докога ще ни занимавате с тези маймуноподобни същества?
    Изкарахте ги най-големите апаши в държавата...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Федо

    2 0 Отговор
    Що не хванат тези от парламенту ,те поне не бягат и не пускат бради .