Last news in Fakti

18 Юни, 2018 09:37 7 297 10

Радост Драганова на съд, изхвърлила съдружник, налял 5 млн. в общ бизнес

  • радост драганова-
  • харис кунтурис

Поредно заседание се проведе в Софийски градски съд по делото на кипърския бизнесмен Харис Кунтурис срещу телевизионната водеща Радост Драганова, пише newsbg.eu.

Спорът между двамата е затова, че след като 4 години съвместната им фирма за ток от соларен парк работи перфектно, зад гърба на Кунтурис Радост Драганова решава да го изхвърли от бизнеса. До тогава Кунтурис вече е вложил в съвместната им дейност 800 000 евро собствени средства и 3 млн. евро заем от банка.

Съдия Илияна Господинова разпореди заседанието да се провежда без телевизионни камери в залата, но пък свободен допуск на слушатели, както е при всеки открит процес. В залата бяха и посланикът на Кипър в България – г-н Ставрос Августидис, както и Александрос Адамидис – старши съветник в гръцкото Министерство на спорта.

Новият казус по делото беше нередовното призоваване на Харис Кунтурис за общо събрание на акционерите, пропускането на което дава възможност да бъде отстранен от фирмата. Кунтурис беше довел двама свидетели, готови да свидетелстват, че на адреса в Люлин, където е бил търсен от кантората на нотариус Тютюнджиев, той отдавна не живее. Показа и личната си карта, която също потвърди, че бизнесменът живее на друг адрес.

Съдия Господинова постанови на следващото заседание на 13 юли да бъдат допуснати 4-ма свидетели на Кунтурис и един на Радост Драганова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    31 3 Отговор
    Значи хем е налял 3.8 млн. евро, хем нямат ангажимент към него дори да го потърсят по телефона или да се постараят данните му да са актуализирани. Тази огормна сума не им дава основание да му позвънят дори или да направят по-обстойно търсене. Браво бре българи с българи такива.
  • 3 Истина е

    39 2 Отговор
    Измамите в БГ са ежедневие !
    Явно бръмчалката Р.Д. е подлъгала наивника с умението си да омайва глупави мъже ! Не е първата и жертва,нямат да е последната !
  • 4 Таланта

    34 1 Отговор
    Радост притежава главния талант на измамника - да омайва с чар !
    Женските екстри са бонус в измамата !
  • 5 Коментар

    24 0 Отговор
    ТУКА ИЗМАМНИКА Е НА ПОЧИТ.ЗАЩОТО СМЕ ЖУУНГЛА
  • 6 Истина зла

    20 0 Отговор
    Като стана дума за измами в България,ми се струва ,че най големите такива ръководят държавата !
  • 7 Георги

    23 1 Отговор
    Познавам го Хари, и е много свястно момче. За съжаление, се е забъркал с неподходящи хора.
  • 8 1914

    18 0 Отговор
    Скъсала го е от свирки за да и даде толкова пари! Тъп грък!
  • 9 ФЕН НА РАДОСТ

    7 7 Отговор
    Искам само да кажа ,че бях голям фен на водещата Радост Драганова и на предаването и ,което го няма от години .Невероятен чар ,жизненост и излъчване , страхотна водеща и жена ! Но явно Радост си има и тъмни страни ,както е видимо от статията .И все пак аз ще остана с добри впечатления от нея - с такива водещи телевизията придобива цвят ! Каква е била в личностен план не ме интересува - аз ще я запомня с добро .
  • 10 пари

    8 0 Отговор
    Така ставаш милионер