18 Юни, 2018 11:29 4 508 2

Обраха боксова легенда в кръчма

  • обир-
  • бокс-
  • радослав суслеков

Изключително неприятно приключи Държавното първенство и турнира за Купа България по бокс за юноши до 16 години в Благоевград за треньора на клуб "Победа -Черноморец Бургас Радослав Суслеков.

Бронзовият медалист от две световни първенства получи удар под кръста, като по време на вечеря в местно заведение,покрай реката, бе ограбен. Ловките крадци са задигнали чантичката му, в която са се намирали мобилния телефон, портфейл с 900 лева, лични документи и ключ за автомобил.

Участникът на Олимпийските игри в Атланта е подал жалба в РПУ Благоевград, заедно със своя колега Йордан Митев от клуб Сторм София, който също е бил завлечен от крадците с пари и документи. Заради кражбата, Суслеков е трябвало да изчака в областния център приятел от Бургас, който да го прибере в родния град.

Със Суслеков е свързан и най - големият скандал в бокса през последните няколко години. В края на 2016 година на Световното за младежи в Русия, Суслеков, тогава треньор на националите и неговия помощник се напили вечерта и на следващия ден пропуснали да заведат състезателите на кантара. Организаторите нямали много други възможности, освен да изключат представителите ни от надпреварата и българите се прибраха, посрамени в родината.

По-късно БФ по бокс уволни Суслеков и колегата му. Иначе първенството, което бе открито от кмета Атанас Камбитов приключи с четири медала за боксов клуб Пирин Благоевград. Със сребро в кат. до 44 кг. е Георги Георгиев, а с бронзови са Динко Динков при най- тежките в кат. + 80, в кат. до 57 кг. Йоан Трендафилов и Йордан Динков в кат. до 42 кг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 с добро и со малко кютек

    19 0 Отговор
    Пожелавам му скоро да намери крадците и дабре да ги "посъветва" !
  • 2 Курти дьо Куртен

    3 0 Отговор
    Никой не е застрахован, ама на тоя юнак не мож му преброим пияндурските издънки.