18 Юни, 2018 12:44 4 757 10

Шофьорът от гонката в София - дрогиран младеж без книжка (ВИДЕО)

  • гонка-
  • софия

Опасна гонка в центъра на София. Буден гражданин успя да запише клип от опасната гонка в центъра на София. Инцидента, в хода на който преследван от патрулка автомобил минава през тротоар, на сантиметри от намиращите се там хора, стана в петък следобед.

Оказа се, че нарушителят е на 20 години, съобщава Нова телевизия. Младежът е карал след употреба на метамфетамини.

Полицаите се опитват да го спрат на софийска улица, но той отказва и тръгва да бяга, удряйки две коли по пътя си. Униформените намират колата без номера.

Собственикът на автомобила е бащата на момчето, предизвикало хаос по улиците. Оказва се, че въпросното момче е с отнета книжка, защото преди време е бил хваната да кара след употреба на наркотични вещества.

„В началото не го видях, защото идвах от Халите по посока гарата. Видях патрулката, защото пред мен имаше джип, който я скриваше. Когато джипът навлезе в улицата срещу патрулката, тогава разбрах, че те гонят кола и колегата му се опитва да препречи пътя на гонения автомобил, за да могат да го заловят. Обаче този младеж избута джипа, както и паркираната кола и за малко не прегази две момичета в опита си да избяга”, обясни Николай Белчев, който успява да хване нарушителят с видеорегистратора, монтиран в автомобила му.

„Не знам защо ги пускат. Би трябвало, когато го хванат първия път, да му вземат книжката. Това са си убийци. Това момиче с телефона, което се спаси, трябва да си прави курбан на този ден. Нищо не го спря”, добави Николай Белчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    26 1 Отговор
    И да не вземете да го тикнете зад решетките?! Утре кой ще върши тези “геройства”?!0
  • 2 ТРА ЛА ЛА

    21 1 Отговор
    200 пръчки на голо и 1 година обществено полезен труд, да копае градинките и да чисти този друсан парцал
  • 3 Макаренко

    11 1 Отговор
    Бой и "лечение" !!!!
  • 4 василев

    15 0 Отговор
    като няма закони всеки си прави каквото си поиска и по зле става
  • 5 Дедо Гошо

    4 1 Отговор
    Да се върже отпред на локомотива по направление София-Бургас.
  • 6 Gustafson

    8 0 Отговор
    Закони има, но не се прилагат. Въпреки, че този сега може и да отнесе ефективна присъда.
  • 7 Деймън Хил

    3 1 Отговор
    Тук са се събрали три големи "НЕ" да караш кола – младеж, дрогиран, без книжка.
  • 8 Бакша

    1 2 Отговор
    Дете Добре че не натисна жената Ама тя така или иначе има ламарини така че нямаше да почине но все пак Карайте разумно може и други рани
  • 9 гост

    4 0 Отговор
    Брутално нарушение е това, опасен рецидив. Най-тежкото наказание трябва да се сложи, ала съдията пак ще е милостив с някоя условна или подписка, вместо да впрегне това магаре в няколко стотин часа труд в полза на обществото и да покрие всички разходи.
  • 10 Plovdiv

    1 0 Отговор
    Куршум в главата! И на л...ното, и на баща му!