Last news in Fakti

18 Юни, 2018 13:50 1 735 3

Ломски Бони и Клайд нахлуха в дома на мъж, отвлякоха кучето му

  • белгийска овчарка-
  • лом

Потърпевшият познавал нападателите

Сцена като от холивудски филм се разиграла в Лом вчера, съобщи "Булнюз". Трима души са нахлули в дома на мъж и със сила отвлекли кучето му, съобщиха от полицията.

Случката е станала около 19,15 часа. В жилището на 54-годишен ломчанин нахлули двама мъже и жена. Единият от натрапниците хванал за гушата домакина и започнал да го заплашва. През това време жената извела от дома кучето на стопанина – белгийска овчарка на година и половина. След това и тримата изчезнали с животното.

След минути потърпевшият сигнализирал в полицията за случилото се. Той познавал нападателите си и съобщил самоличността им на полицията. По думите му, това са 48-годишният Е.А. от Лом, криминално проявен и осъждан, живеещата с него на семейни начала В.И. на 28 години от Перник и 48-годишният К.К. от София.

След проведено разследване от служители на група за охрана на обществения ред, около 22 часа същата вечер Е.А. и В.И. са заловени в дома им и са доведени в районното полицейско управление. Кучето обаче не е намерено. Ломските „Бони и Клайд“ го укрили и отказват да посочат на ченгетата и собственика местонахождението му.

По случая е образувано досъдебно производство. Е.А. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Желева

    13 0 Отговор
    БОЙ
  • 2 Мим

    1 1 Отговор
    Да дойдат нашата белгийска овчарка да вземат ...
  • 3 Суйо

    1 1 Отговор
    Правилно В.И. и К.К да му хвърлят по някой комат. Е.А. да търка нара... Лошото е, че докато В.И. чака да пуснат Е.А. вероятно ще се сближи интимно с К.К., който и е "под ръка" в тежък момент. Все пак В.И си има нужди, а е на чуждо, непознато място, уязвима е и е лесна плячка. Да, К.К. ще "припомпи" младата мида!