18 Юни, 2018 19:30 5 054 1

Изведоха Метушев от кома, възвърна си говора

  • марио метушев-
  • гоце делчев-
  • клане-
  • красимир колджиев

Операцията за живота на бившия футболист е продължила близо четири часа

Изведоха Метушев от кома, възвърна си говора - 1

Бившият футболист на „Пирин“ (Гоце Делчев) и "Пирин" (Благоевград) Марио Метушев, който е с тежки наранявания от нож в шията и корема, е изведен от кома, съобщи "Струма", позовавайки се на лекарска информация от болницата „Иван Скендеров“ – Гоце Делчев.

„Пациентът вече е на самостоятелно дишане, говори и има чувствителност, отговоря на въпроси”, каза началникът на реанимация д-р Първанов.

В събота пострадалият Метушев е свален от апаратна вентилация. Д-р Първанов поясни, че на пострадалия се провежда интензивно лечение за овладяване на тежките наранявания, остава под активно наблюдение от анестезиолози в реанимация. Продължава и процедурата с кръвопреливане, информират още от "Струма".

Близо 4 часа е продължила животоспасяващата операция.

Бившият футболист бе приет в гоцеделчевската болница, изпаднал в хеморагичен шок, със забит нож в шията и прободни наранявания в коремната кухина, с тежък вътрешен кръвоизлив.

След почерпка възникнал скандал между Метушев и приятеля му Красимир Колджиев - Дзъмбо. По случая продължават да работят служители на полицията и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент, се изясняват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СуперМарио

    2 0 Отговор
    Дреме ми на х.. за този ...