19 Юни, 2018 08:39 28 553 94

Любовницата на Пламен Галев кара Porsche за 160 бона

  • пламен галев-
  • любовница-
  • юлияна-
  • porsche panamera

Пламен Галев и аверът му Ангел Христов успяха да се измъкнат от разследване за пране на пари за около 35 млн. лв.

С тъмносиньо Porsche Panamera джитка любимата на Пламен Галев Юлияна. Това е новата най- бърза лимузина в света, която се появи на пазара миналото лято.

Колата е купена най- вероятно чрез фирма и не се води на името на Юлияна. Цената на такава кола според справка в специализирани авто сайтове е около 80 000 евро – чисто нова. Втора ръка върви 80 000 лева, пише в. "Вяра".

Галев има безброй фирми на свое име и на негови приятели. По сметките на фирмите на Пламен Галев разследващите намериха милиони левове.

Тъмносиньото Porsche на Юлияна на паркинг пред блока й. Видно е, че на мястото има и нейна охрана.

Както е известно, Пламен Галев и аверът му Ангел Христов успяха да се измъкнат от разследване за пране на пари за около 35 млн. лв. Срещу тях приключи мегаразследване още 2016 г., което завърши с извода „не са участвали в престъпна група и няма доказателства, че са изправи 35,5 млн. лв.". Това е определение и на Специалзирания наказателен съд.

Бившите барети Галев и Христов, които бяха кандидати за депутати, излязоха от водата сухи, а обвиненията за пране на пари бяха повдигнати задочно през юни 2012 г., когато двамата избягаха от страната заради присъда като ръководители на организирана престъпна група за рекет и изнудване, която излезе на 15 май 2012 г. Пламен Галев и Ангел Христов трябваше да лежат 5 години в затвора. Галев строи и дворец за Юлияна в центъра на Дупница. Макар да са налети само основите, си личи, че къщата ще е грандиозна. По проект, според информационната табела, ще има подземен паркинг и басейн. Дупничани пък цъкат с език след колата на Юлияна. Моделът комбинира за първи път дизел със системата за задвижване на четирите колела. Консумацията на гориво е свалена с литър и вече е 6.7 л/100 км. Цялата гама на Panamera използва нова осемстепенна автоматична трансмисия, която намалява времето за превключване на предавките с 25 на сто и е по-ефективна. В същото време фаровете използват 64 светодиода, така че да осигуряват шофиране на дълги, дори когато има насрещен трафик.

Преработената форма на задната врата също има отношение към по-хармоничното излъчване на лимузината. Мултимедията пък може да разчита на интернет връзка от монтирана в колата SIM карта, като предлага редица уеб базирани услуги – новини, сервизна информация, справки, достъп до платформи за музика и т.н. В средата на арматурното табли присъства хронограф, отдаващ почит на култовия модел Porsche 356А.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 къде е Вальо

    173 5 Отговор
    Незаконните бараки на плажа в Слънчака са по-важни, както и тишината в курорта.
    Спецсъдът е частна собственост на фирма Герб ЕООД, както и цялата Чалгария, територия в ЕС.
    Това е България, бедна, корумпирана и ограбвана територия, населявана от овчедушен, страхлив и не особено интелигентен народ.

    Коментиран от #26, #37

  • 2 Хъво

    67 2 Отговор
    Каде е кушлев да запорира всичко

    Коментиран от #12

  • 3 гост

    56 4 Отговор
    Завидях и! То не стига,че е Порше, ами и тъмносиньо!
  • 4 гост

    13 4 Отговор
    Завидях и! То не стига,че е Порше, ами и тъмносиньо!
  • 5 Assso

    105 0 Отговор
    Туй сега реклама на Галеви ли е ,че са над държавата или на поршето?

    Коментиран от #7

  • 6 къде е Вальо

    107 1 Отговор
    Спецсъдът е голяма "сила", освен, че оправда Братята Маргини, оправда Златко Баретата, както и Братята Галеви, сега очакваме същите да съдят "държавата" в Брюксел, за посегателство срещу свободата на личността.
    Мафията в България си има държава, това са фактите.
  • 7 гост

    46 1 Отговор

    До коментар #5 от "Assso":

    Дам. Показват кой е над закона. Същото е с малолетните проститутки. Същото е с показните задържания и след това сваляне на обвинението. Ей така, за пред хорските очи нещо да има, после дали ще издържи или не е все тая, ясно е, че се прави с цел симулация.
    Всеки разследващ знае, че ако няма достатъчно доказателства няма как да се мине през прокуратура, съдия и те да издадат заповед за арест по косвени доказателства, които ще паднат в съда, ако това не е самата цел изначало.

    Коментиран от #20

  • 8 123

    33 1 Отговор
    Дали знае, че кара кола и харчи пари, натрупани с престъпления.

    Коментиран от #11

  • 9 Porsche

    49 1 Отговор
    Здравейте страхотна статия за Порше аз съм неин официален представител, моля да ми пратите данните на автора на тази статия за да му преведем необходимия хонорар :D :D

    Коментиран от #41

  • 10 жоро

    63 0 Отговор
    Озлязоха то водата сухи. А един нещастен младеж го проснаха на земята и му сложиха белезници защото няма билетче.
    Цитат от песен на клуб НЛО "за кокошка няма прошка за милиони няма закони"
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 BEZ IME

    49 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хъво":

    Само за информация да ти кажа колега , че комисия "Кушлев" успя да изкара 1 млн. лв от запори и конфискувано имущество , а струваше на държавата 10 млн. лв . А колко пари са се взимали под масата за да си затварят очите вече никой не знае . Така че , тази комисия е малко нерентабилна ;)

    Коментиран от #36

  • 13 Йосип Брос Тито

    46 0 Отговор
    Някои хора забравят, че в последния им костюм, джобове няма да има!
  • 14 Бай

    29 0 Отговор
    Има една мастия от Борово --Ели.С, само ако види порше се мята веднага а ако имаш и кинти може да си набор и на татко и тя ти вика обичам те
  • 15 Андрей Андреев

    19 2 Отговор
    Алоу, редакторитИ...Казва се и се пише "чия любовница", защото по подразбиране въпросното лице е любовница някому. Ако беше "красавица", можеше да се напише "коя красавица", но не и "коя любовница".
  • 16 ТРИАДА

    28 3 Отговор
    Боли МА гъ.а за тая кво карала ! Ако имаше закони отдавна да е с конфискувана кола и в затвора заради закупена кола със средства от престъпна дейност !
  • 17 Закривайте се

    14 5 Отговор
    Само не разбрах, реклама на Порше Панамера ли правите или на Галев и Христов. Или им завиждате?! Авторът на статията май бленува да има подобна жена и кола, което е доста тъжно. А това Порше да ми го подарят няма да го взема... семейна, четириврата, дизел, че и спортна... едното не върви с другото.. голям смях!
  • 18 Суйо

    9 1 Отговор
    Крадат им фаровете, мацка. Добре се е сетила за охраната. Браво!
  • 19 асддса

    11 2 Отговор
    Значи е купена най евтината дизелова панамера, така ли да разбираме ? Тя определено не е най-бързата лимузина !

    Допитвайте се до колегите от авто категорията за такива неща.
  • 20 111

    31 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Добре де, защо в другите държави издържат тези доказателства? Защо там ги осъждат, а тук със същите доказателства ги оправдават? То е ясно и на децата от 4-ти клас че са виновни, а на "компетентния" български съд - не. Ма моля, не доказателства липсват, липсват морал и чувство за чест в българските съдии и прокурори. Липсва ясното съзнание, че всичко това рано или късно рефлектира, че този кенеф, в който превърнаха държавата, даже и с много пари пак смърди. Съдя по себе си...насмогнах си на масрафа, огромен апартамент в скъп квартал дете, две коли, една за теглене на лодки и каравани и една лимузина (среден клас) не чисто нови, 5-6 пъти почивки в годината, но не мога да се чувствам добре, като видя възрастни инвалиди как просят, как ровят по кофите, как цигани се гаврят с родителите ни, и каква простотия е навсякъде около мен. И сега се чудя, обикалям из Европа и си мисля, на моята възраст как да започна всичко отначало и къде да намеря място, в което да отгледам и възпитам спокойно детето си. За съжаление, в цяла Европа вече цари толерастия, а с това примитивно племе, което напускаха като "бежанци" няма такова място...

    Коментиран от #22

  • 21 възмутен

    10 0 Отговор
    къде спи КОНПИ къде живеем ????
  • 22 униката

    11 1 Отговор

    До коментар #20 от "111":

    Прокуратурата и съдът са една цяла и неделима част от мафиотската върхушка, която ги назначава.
    Гостът е искал да каже, че и прокуратурата "съботира", освен съдът, който със сигурност е и доста корумпиран.
    Общо взето, нищо не работи!
    Ти си насмогнал на масрафа, но я си помисли, колко си защитен и дали ще бъдеш за вбъдеще, както и твоето дете, в какво общество ще живее, където всеки може да те пребие, убие, сгази, да си пусне кучето да те разкъса и то в повечето случаи срещу най-много условна присъда. Страна, която много хора нямат книжки, карат пияни, не плащат осигуровки и застраховки, в която всяка мутра или бандит може да те застреля на магистралата, щото не го кефиш или просто ей, така за кеф. Та, мани го тоя масраф, на Запад, почти всяко семейство има по висок стандарт от тоя, който си го описал.
  • 23 Huio

    10 0 Отговор
    Е къде е онази самосезираща се цаца?
    Пак е със затъкната уста или г*з!
    То пък да има някакво значение...
  • 24 И кво ?

    12 1 Отговор
    И кво ?
    няма кой данъчен да я попита от къде са и средствата ?
    смешна държава на смешни хора !
  • 25 Младен

    10 0 Отговор
    И на Боршош НДК то върнаха делото. Нали и от нашите.Тези съдии трябва да ходят на море, а някой трябва да го плати де.
  • 26 Иванов

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "къде е Вальо":

    Няма да плюваш по народа, че ти е. м.!
    Ти нещо да си направил срещу това, освен да пишеш глупости в нета? А можеш, при добро желание. Виж Пелов.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ИВАН

    3 0 Отговор
    Е как, не се ли сещате - всичко си му е редовно на момичето и то е от нашите, а нашите журналисти му правят реклама, да се види, че който е послушен и си плаща - е добре ... ама ще видим до къде ще му излезе края.
  • 30 БЪЛГАРИН

    3 0 Отговор
    Скъпи факти. Реклама на тъпото Порше ли правихте или друга бе идеята с новината за любовницата на на господина откраднал от държавата крупни суми пари???!!!
  • 31 Е па

    4 0 Отговор
    Знае си цената на ....... момичето. А ако някой си навре носа в декларираните й доходи - най-много да се сдобие с апартаментче и да си затрае. Икономия от закуските.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 гост

    3 0 Отговор
    Върти, сучи и накрая се изфука!Кое беше целта на занятието,все пак?!
  • 34 Комбина

    4 0 Отговор
    "По колите им ще ги познаете"... какви са боклуци.
    По колите, които карат се разбира, че няма държава.
  • 35 Ми начи

    1 0 Отговор
    Най-бръз е коня....на оня:))
  • 36 Хъво

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "BEZ IME":

    Прав си те конфискуваха само имуществото на ванко 1 и друго нищо
  • 37 избори

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "къде е Вальо":

    Колкото и да сме смачкани от тази комунистическа паплач,
    на изборите със пълна сила„глас антикомунистически”
    не на комунистите(ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,ВОЛЯ,ВМРО)
    Това са национални предатели,които трябва да бъдат екстрадирани заедно с руските агенти на Путин разриващи демокрацията в България.
  • 38 Важен е разхода на гориво...

    0 0 Отговор
    Хубава реклама на Panamera...
  • 39 Криско бийтс

    0 1 Отговор
    АЛО Коментаторите много разбирате от политика!!!
    Да ми ядете бясната вафла :))
    Да живее майка Русия !
  • 40 месара

    1 0 Отговор
    така наречените мутри ги създаде бсп и бсп си ги пази. е, за някои се говори че били убити, за други пък че се самоубили!
  • 41 ААА

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Porsche":

    На това се казва - Скрита Реклама.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Parisien

    2 0 Отговор
    Автора на статията в коя година живее? Порше панамера е на пазара повече от 7 гд. Поне тогава подкарах моето,да не говорим че има много по хубави и бързи коли от тази лодка.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Hassanmot

    0 0 Отговор
    Последние строительные новости здесь vipvozduh.ru
  • 47 OliverSmisp

    0 0 Отговор
    Последние андроид новости здесь androidusers.ru
  • 48 Raymondwax

    0 0 Отговор
    У каждой женщины свой идеал мужчины. И все .же этот идеал женщины наделяют примерно одними и теми же неоспоримыми достоинствами. Все женщины хотят, чтобы избранник был настоящим мужчиной. Читайте об этом подробнее на сайте xozyaika.com
  • 49 Danielfig

    0 0 Отговор
    Свежие кулинарные рецепты тут cakeblog.su
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Claudeadmit

    0 0 Отговор
    Последние новости строительства здесь distroy.ru
  • 56 Ricardorow

    0 0 Отговор
    Последние новости здесь mybiysk.ru
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Jeffreyset

    0 0 Отговор
    Последние автомобильные новости здесь autoisauto.ru
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Dennismus

    0 0 Отговор
    Новости компьютерного мира тут www.hardexpert.net
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 WilliamHow

    0 0 Отговор
    Отличный строительный портал здесь vystroim.com
  • 68 Jameszep

    0 0 Отговор
    Новости туризма тут zimnij-turizm.ru
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 AaronDof

    0 0 Отговор
    Отличные строительные советы здесь akvakraska.ru
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Terrydress

    0 0 Отговор
    Новости хай тек здесь 1st-digital.ru
  • 75 OliverSmisp

    0 0 Отговор
    Последние андроид новости здесь androidusers.ru
  • 76 JesseFet

    0 0 Отговор
    Новости компьютерного мира тут alvarvas.com
  • 77 Charlesexpah

    0 0 Отговор
    Модные женские советы здесь dicask.ru
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Herbertalema

    0 0 Отговор
    Последние новости андроид здесь hi-android.net
  • 85 Serg50

    0 0 Отговор
    http://torzhokadm.nichost.ru/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=105256
    http://perm.center-instrumenta.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=10836
    https://hair.su/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=368421
    http://www.orion-project.ru/communication/forum/user/24230/
    http://c2c.perm.ru/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=50693
  • 86 Клоунът

    0 0 Отговор
    Готини пичове! Някой може да изкара кинти на техен гръб, като напише роман....но трябва отложи финалните редове и да ги остави на съзнанието на хората..трагедия, комедия, трагикомедия, цирк, или фантастика! Евала на пичовете и то е 21 век в демократична Европа! Много хора трябва да се учат от тях!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.