Last news in Fakti

19 Юни, 2018 14:19 1 992 4

90-годишна жена даде 5800 лева за "черна магия"

  • магия-
  • измама-
  • благоевград

Редовните измами срещу възрастни хора у нас продължават

90-годишна жена даде 5800 лева за "черна магия" - 1

90-годишна жена бе измамена с 5 800 лева заради „черна магия“, съобщиха от МВР.

Възрастната дама от Благоевград се оплакала в полицията, че около 12:00 часа на 18 юни 2018 г. две непознати жени я заблудили, че ѝ е направена „черна магия“. На потърпевшата е нанесена щета на приблизителна стойност около 5 800 лева.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петшест

    3 0 Отговор
    Може би трябва да си платим за да станем осъзнати хора? От предната схема може би сме си научили урока и идва нов.
  • 2 Ford Prefect

    4 1 Отговор
    Какво досъдебно производство, какви 5 лв? Бабата е дала пари срещу услуга. Щом вярва в черни магии, да си плаща да ѝ ги развалят. То и аз мога да развалям черни магии, мога да правя и бели магии...
  • 3 Ford Prefect

    1 1 Отговор
    Какво досъдебно производство, какви 5 лв? Бабата е дала пари срещу услуга. Щом вярва в черни магии, да си плаща да ѝ ги развалят. То и аз мога да развалям черни магии, мога да правя и бели магии...
  • 4 мнение

    1 0 Отговор
    На 90 години ще дадеш двойно повече за бяла магия. Толкова сме го закъсали, че на човек никак не му се иска да живее толкова дълго. Не разбирам за какво е цялата тази борба за и хвалене на дългия живот, като след определена възраст е просто една тежест както за дълголетника, така и на хората около него. У нас в момента е времето на измамниците. Навсякъде. Отидете на който и да е пазар, и там ще ви измамят както с грамажа, така и с качеството на стоката. Както се казва сами себе си не уважаваме, в това число и старостта. Надежда всяка тука оставете и просто живейте, докато можете.