Last news in Fakti

19 Юни, 2018 14:58 4 549 9

Теньо за убитата Ивета: Съжалявам, много я обичах

  • теньо енчев-
  • айтос-
  • убийство

Нека остана в ареста, много съжалявам, разкайва се 27-годишният мъж

Съжалявам, това беше човекът, който най-много обичам. Всичко стана след един семеен скандал. Нека остана в ареста, много съжалявам, аз ще си ходя наранен. Това каза в Бургаския окръжен съд преди минути 27-годишният Теньо от Айтос, който преби до смърт 19-годишната си приятелка Ивета, майка на 3-годишния им син.

Задържаният от съда не поиска по-лека мярка за неотклонение, за постоянен арест настояваше и наблюдаващият прокурор Елгина Чалъмова. В пледоарията си тя подчерта, че Енчев е обвинен в тежко престъпление, в което се предвиждат от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен без право на замяна.

Според държавното обвинение има вероятност задържаният да се укрие или да извърши ново престъпление, както и да въздейства върху свидетели, ако бъде пуснат на свобода. Той е многократно осъждан, като първите му прояви са още докато е бил непълнолетен.

Последно излязъл от затвора през април 2016 г., уточниха от прокуратурата. Служебният защитник на задържания също поиска да остане в ареста, но подчерта, че Теньо е плод на прехода в държавата и за съжаление през всичките тези години системата не е успяла да му въздейства. През последните години, обаче, той е имал желание да създаде семейство, което показвало, че нещо в него се е променило. Окръжният съдия Яни Гайдурлиев ще се произнесе в 15:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жалко

    32 1 Отговор
    Пореден тотален боклук, който отнема живота на жена. Не знам какво намират тези момичета в такива уроди, които само на снимка изглеждат ненормални, но това е друга тема. А за този, онзи с пистолета и още десетки като тях не затвор, а експерименти, донорство, работа в уранова мина и накрая прасета... Такива мърши нямат място сред нормалните хора. Никакъв затвор и хранене с моите пари
  • 3 ОТВРАТ

    20 1 Отговор
    Само едно деградирало, невъзпитано, комплексирано и противно същество (далече съм от това да потвърдя, че е от мъжки пол, защото ще е обидно за мен и за останалите мъже) е способно да нарани жена под каквато и да било форма! Такива боклуци не ги съжалявам и по земята да се влачат! Време е смъртното наказание да бъде върнато!
  • 4 656

    12 1 Отговор
    А ма и жените са си виновни дето ходят с боклуци, че и се омъжват за тях като знаят какъв е бил и т.н. А гадината нека го утрепят в затвора по същия начин
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 danfoss

    10 1 Отговор
    Сега до живот в зандана,ще съжаляваш колкото искаш......по добре смърт след доживотната....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 От цирка

    1 3 Отговор
    По спокойно палячовци .и вие не знаете до какво може да ви докара некоя ковра ,не го защитавам но жените са си прости същества .

    Коментиран от #9

  • 9 отговор

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "От цирка":

    Ние от "коврите" бягаме! Не ги бием, не им се караме, защото тях Господ ги убил, както казва баба ми. Но тук има нещо много съществено. Психиката на въпросния "любовник". Това е 100-процентов роден убиец, доказан, генетично увреден! Каквото и да дрънка, той е горд със себе си, защото в момента е център на внимание. Къде са били родителите на 13-годишното момиче, когато то е отишло да живее с него в Айтос?! Сега го наричат изверг! Къде бяхте, когато допуснахте 13-годишната ви дъщеря да заживее с един криминален престъпник? 13 години са възраст, в която детето е изцяло зависимо от вас. Ако не можете да се справите, обърнете се към социалните, към полицията, викайте за помощ! Кой ли ще ви чуе с нашата немарливост за огромно съжаление? Поредната гнусна трагедия с герой криминален и нагъл престъпник, разиграващ театър! Някой вярва ли му?