Last news in Fakti

19 Юни, 2018 18:21 4 632 10

Майката на убитата Ивета: Очаквах го от този изверг

  • теньо-
  • ивета

Потресена съм от това , което днес видяхме в съдебна медицина! Ще погребем детето си в затворен ковчег!!! Очаквах го от този изверг, опитах се да го предодвратя, но тя не искаше детето й да расте без баща! Това заяви пред БургасИНФО майката на убитата при жесток побой крехка Ивета.

Близките на момичето са съкрушени от трагедията.

Припомняме, че момичето беше пребито до безсъзнание в дома на приятеля си Теньо на ул. „Хаджи Димитър“ 12 в Айтос, а няколко часа по-късно почина. Двамата имат малко момченце, което за момента е при бабата на Теньо – Димитринка, в айтоското село Лясково, където се посещава и от социални работници.

Трагичният случай с Ивета стана повод за многобройни въпроси – за ролята на социалните служби, както и на съседите при подобни тежки междуличностни отношения в семействата.

Жената, която живее на етажа над жилището на Теньо и Ивета – Станка Стоилова, която всъщност е леля на мъжа, заяви, че е подавала сигнал за домашен скандал, но при идването на полицията, младото момиче е казвало, че няма проблем.

Директорът на дирекция „Социално подпомагане“ в Айтос Пенка Добрева заяви, че няма постъпил при тях сигнал за нередности в дома на Ивета и Теньо и до фаталния ден те са нямали повод да посещават адреса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    18 3 Отговор
    Тая се сетила че била майка ...гнус
  • 2 Салам Алеко

    11 2 Отговор
    Търпение, когато малкото порасне, ще му го върне за всичко! Само търпение, моите съболезнования, Бог добрите рано ги прибира!
  • 3 Е дочака го !

    14 0 Отговор
    Прости родители ,прости и децата а после що така !!!
  • 4 Тъп вапросс

    10 0 Отговор
    Тоя теньо има ли фамилия или е само това ?!
  • 5 Айтозлия

    1 0 Отговор
    Бе да го хвана аз един път,да види кво е бой

    Коментиран от #6

  • 6 sadisty

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Айтозлия":

    вие айтозлии сте големи убийци бе, стига си бил и ти екшън герой
  • 7 Трифонов

    6 0 Отговор
    Винаги съм го казвал, пак го повтарям и ще продължавам да го повтарям... Качеството на мъжете в едно общество, се определя САМО И ЕДИНСТВЕНО от изискванията на жените към тях. Българската жена няма никакви. В най-добрия случай, има единствено претенции за пари... в брой по възможност. Извън това е склонна да си затвори очите пред всичко. Пред това, че е грозен. Пред това, че е нечистоплътен. Пред това, че е необразован. Пред това, че е невъзпитан. Пред това, че безумно мързелив и инертен. Пред това, че е страхлив, лицемерен и доносник и дори не опитва да се бори за важните неща в живота с другите мъже. Пред това, че тя върти къщата, гледа децата и печели парите... Пред това, че пие и че понякога я бие. Пред това, че е една абсолютна п***а, чийто единствен белег за мъжество, е неговата хетеросексуалност, която поради това, той обича да навира в лицето на всички... Едно време в гимназията... помня тъпанарките как се захласваха по вмирисаните, бягащи от часовете двойкаджии... И днес, като срещна някоя съученичка, която има тъпотията чак да се омъжи за подобен неудачник... тъжна картина. На 35 години, а прилича на 50 годишна баба. Уморена, тъжна, бедна... бита! Не може даже да ме познае. "Ама ти не си мръднал" - ми вика? Да... нищо не можеш да отговориш. За нещастие, не може да се каже същото за теб. Бягай да бачкаш до безсъзнание и после тичай да готвиш, за да не ядеш боя, който, вероятно, сама си си изпросила... В крайна сметка, животът, който водим, е резу

    Коментиран от #8

  • 8 smeh

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Трифонов":

    Много горчивина си събрал у тая гимназия, бе. Щом 20 години по късно още те държи...и те прави по-щастлив факта, че хората така ги е завъртял живота да се състарят преждевременно. Да злорадстваш на чуждото нещастие, за момичета които не са те харесвали, те прави...сам се досещаш какъв?
    Ако и сега те отбягват, или са с тебе само заради парите, не се учудвай, проблема си е в теб.
    И тези неща ги казвам абсолютно добронамерено. Не ме разбирай погрешно, щото и аз съм имал ситуации в които истината ще ми избоде очите, но не я виждам, та понякога е хубаво човек да се вслуша в чуждото мнение.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Някой

    0 0 Отговор
    Защо лъжете бре защо жената не е давала никакво интервю .Всичко е исмукано от правила и в фейсбук.Доказвате че сте мърши който търсят сензация...