20 Юни, 2018 11:21 3 350 14

Адвокатът на Теньо: Дете на прехода е, пили са вечерта

  • теньо енчев-
  • айтос

Освен с юмруци и ритници, пребитата от бой 19-годишна Ивета е била удряна с обувки и предмети. Това стана ясно от доказателствата по делото, съобщи БургасИнфо.

В кулоарите на съда прокурор Елгина Чалъмова заяви, че причината за смъртта е черепно-мозъчна травма, довела до отток на мозъка. За убийството Теньо Енчев може да получи от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор и доживотен затвор без право на замяна. След събиране на доказателства, обвинението срещу Теньо е било изменено. Във фаталната вечер и двамата са употребили алкохол. В кръвта на Ивета е имало 0,88 промила, а в тази на Теньо 1 промил.

„Разкайване. Всичко е едно разкайване. Той едва в неделя, при повдигане на обвинението, осъзна всичко, което се е случило. Това много го разстрои. Тя от 13-14 годишна е била с него. И двамата са употребили алкохол. Конфликтът е възникнал относно детето – отношението и поведението на починалата спрямо детето. Теньо тепърва осъзнава и го преживява, в съдебната зала той беше разстроен. Той мисли за детето, но все още при така създалите се обстоятелства тепърва осъзнава всичко, което предстои в живота му.

Той е дете на разведени родители, разделени още в началото. Теньо се е преместил с майка си в София, баща му е останал в Айтос. След години се връща и това е плод на всичко онова, отношението на обществото по онова време, към децата на прехода. Липсата на баща и родителска грижа ... виждаме какво се получава. Той не е искал да се стигне до такъв край, изобщо не си е помислял. Не е било предварително залегнало в него. Няма никакъв умисъл”, заяви адвокатът на Теньо – Пламен Генов.

Адв. Генов заяви, че имало забавяне на Бърза помощ. От прокуратурата пък отрекоха да има подобни доказателства.

Съдът остави Теньо в ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Душица

    12 1 Отговор
    Душичка направо ... просълзих се.
  • 2 ПирамидиФараони

    20 1 Отговор
    Ех.. - 90те години! Какви "славни" времена бяха само. През това десетилетие тогавашните хлапета и децата имаха безброй много "чудесни" примери от които да се учат и вземат пример! От празните магазини и глада, през режима на тока, та чак до мутрите и зората на чалгата.. Безценно !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 адолф

    8 3 Отговор
    РАЗСТРЕЛ.
  • 6 ППП

    18 1 Отговор
    Дете на прехода бил.То ако всички деца на прехода вземеха да убиват жив българин нямаше да остане.Доживотен без право на замяна!Аман от наркоманска измет.
  • 7 гост

    9 1 Отговор
    Ами кафенце му направете и му излекувайте ръцете от следите на побой освен, да му палнем и свещичка за здраве. Това да си адвокат на подобни не ти дава право да правиш другите хора на глупаци и да оневиняваш очевидно жестоки индивиди.
  • 8 666

    3 1 Отговор
    Как е възможен толкова абсурдно извинение на толкова брутален човек? Недоумявам? Ами дайте да го номинираме за Човеколюбец на месеца.
    Срам и позор
  • 9 Titan

    4 1 Отговор
    Доживотен без право на замяна
    И алкохола да се приеме като утежняване на вината а не да е оправдание
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 21548

    0 1 Отговор
    Ами що отиде в тоалетната и лапа да лапа, с пълни шепи. Тъй де?
  • 12 Десимиял Дебелия

    10 1 Отговор
    Целия Бургаски го чакаме тоя симпатяга.Още първия ден ще му се радваме и групово и по единично.Дупе да му е яко.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.