21 Юни, 2018 10:50 19 709 12

Изплува страховита версия за убийството, което извърши Метушев

  • марио метушев-
  • гоце делчев

Според някои двамата приятели от детинство имали и финансови неуредици

Бившият футболист Марио Метушев е бил на антидепресанти и алкохол преди да убие приятеля си от детинство Красимир Колджиев-Дзъмбо миналата седмица в Гоце Делчев. Това е една от версиите, по която работят разследващите, а по думи на запознати Метушев от известно време се борел с депресия и ходел на психиатър, пише Блиц.

Навръх Рамазан Байрям на 14 юни бившият футболист и 42-годишният негов приятел се запили преди обед в заведение до бензиностанция в града. Свидетели разказват, че в един момент започнали да спорят, а после спорът прераснал в кавга, пише в днешния си брой вестник „Телеграф“.

Персоналът ги успокоил и двамата решили да продължат разговора си в дома на Колджиев, който се намирал наблизо. Повод да се преместят вкъщи е била предварителна покана от майката на Дзъмбо, която приготвила празничен обяд за Байряма. Родителите и на двамата са българи мохамедани от село Абланица, община Хаджидимово.

„Двамата си пуснаха силно музика и продължаваха да се наливат с уиски без да вдигат гюрултия“, само това успяла да каже майката на убития.

Около 16,00 часа жената влязла в стаята, за да им сервира храната и се вкаменила от ужас. Синът й лежал на пода бездиханен с окървавено лице и гърди, а Марио се гърчел в конвулсии, също окървавен със забит нож в шията.

Колджиев е намерен с 6 прорезни рани в областта на гърдите и една в шията. Именно тя е причинила смъртта, тъй като е засегнала сънната артерия, от което е произтекла огромна кръвозагуба.

Странното е, че все повече се говори за други версии, а не, че Марио Метушев сам е забил ножа няколко пъти в себе си, след като е видял приятеля си мъртъв. Доказателствата са множество прорезни рани по корема и гърдите му. „Може ли самоубиец да се простреля 11 пъти“,метафорично разсъждават в болницата. „Случаят е много заплетен...“ Има вариант двамата да са се борили и ръгали взаимно един друг. Със сигурност обаче алкохолът е изиграл зловеща роля в цялата трагедия. На мястото не е открит втори нож.

Според някои двамата приятели от детинство имали финансови неуредици и заради това се скарали. Но това не е потвърдено, тъй като никой не е ставал свидетел на разрив в отношенията им освен в този случай.

Марио Метушев е бил с 11 прободни рани – 6 във врата, 4 в корема и 1 в гръдния кош. Той вече е в добро състояние, преместен е от реанимация в хирургия на болница „Иван Скендеров“ Гоце Делчев. Той вече се раздвижва, стабилизиран е и остава за лечение под активно наблюдение на лекарите в хирургично отделение. Читатели на в. „Струма“ съобщиха, че бившият футболист е с белезници под полицейска охрана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ооо

    9 34 Отговор
    Не видях нищо мусюлмско в тия хора...имена ,навици,все неща присъщи за християните.Благодарение на такива"набедени за мусюлмани"хората имат негативно отношение към религията Ислям.СРАМ И ПОЗОР СТЕ ЗА МУСЮЛМАНСКТА ОБЩНОСТ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ,НО И ПО СВЕТА!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ооо

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "Sky-blue":

    Защо в Анадола,аз там място нямам ако ти се ходи ...никой не те спира
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Popo

    5 2 Отговор
    Версията тогава може и да е друга..Да са се борили двамата и понеже футболистът е с повече рани е паднал и другия да се е уплашил ,че футболистът е умрял и да си е резнал сънната артерия и е починал!!! от кръвозагуба
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 азаза

    4 11 Отговор
    направите го пак тоя възродителе процес да ви видим как ще го направите... тоя път няма кой дави освободи...

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фактолог

    12 3 Отговор
    Може ли самоубиец да се самопростреля 11пъти??????? - Отговор: ДА МОЖЕ... ако е садо мазо, може!!! Ние как се самоубиваме повече от 11 пъти, гласивайки за СДС, БКП, БСП, ДПС, ЕВРОРОМА, НДСВ, ГЕРБ, ДСБ, ДБГ, ОДС, .... цели 30 г.?
  • 12 Scout for funn

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "азаза":

    Напротив да си чувал за ЕВРОПЕИСКИ СЪЮЗ Съюз във който ние членуваме и ти неможеш да направиш нищо нито ти нито цяла Турция нито баба ти .