Last news in Fakti

21 Юни, 2018 19:14 3 533 10

Варна под полицейска блокада, търсят избягалия затворник

  • затворник-
  • бягство-
  • борис иванов

Огромни задръствания на всички входно-изходни точки на Варна изнервят шофьорите. Струпванията на автомобили са заради полицейски проверки. На всички изходи на града, както и по целия път за Добрич има разположени КПП-та. Проверява се в Кранево, коли се спират и на “Златни пясъци”, съобщи 7dnivarna.

По непотвърдена информация причина за полицейските проверки е сутрешното бягство на 48-годишния затворник Борис Иванов от Ловеч, чиито постоянен адрес е в Добрич.

Иванов, който е осъден на 13 години за грабеж и блудства, работел като чистач в млекопреработвателен цех, от който фактически е избягал.

В началото на месеца той бил настанен в затворническо общежитие на облекчен режим.

От полицията отказаха коментар за извършваните проверки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    5 0 Отговор
    Тоя не е избягал, а е пуснат ГСП за дрехи
  • 2 Европееца

    7 0 Отговор
    Вече си е пуснал брада и е сшапка и качулка .
    Приятна почивка и отмора на морето , може да е спасител на плажа .
    Бе що не ги пущат сичките,махаме затворите и ги обяваме по интерпол.
  • 3 Ryty

    14 1 Отговор
    Уволнете тая пача цачева бе виждате че не става... Абе изобщо разкарайте борисов и цяката пасмина
  • 4 Будалата

    6 1 Отговор
    Не може така да ортувате срещу ГЕРБ. МВР работи денонощно, личи само обаче че си получават заплатите. А и са им малки. А да се върнем малко назад. Кой беше Главен секретар на МВР? КОЙ? ТОЙ. А кой беше Министър на МВР? КОЙ? Не ТОЙ а другия ТОЙ. И като са били в системата защо малко поне не задеистват нещата. Или нарочно искат нещата да са си така или хал хабер си нямат от работата на ПОЛИЦИЯТА. И те така аз откъде да знам има по учени от мен те да кажат.
  • 5 АНОНИМЕН

    1 3 Отговор
    НАИСТИНА ПОЛИЦАИТЕ СИ ВЪРШЕХА ДОБРЕ РАБОТАТА ,ВСИЧКИ КОЛИ И МПС СЕ ПРОВЕРЯВАХА ,МАЛКО ЗАКЪСНЯХ ЗА РАБОТА ВЪВ ВАРНА ,НО НИЩО ,МОМЧЕТАТА СИ ВЪРШИХА РАБОТАТА ,В ТАКИВА МОМЕНТИ ТРЯБВА ДА ПРОЯВЯВАМЕ РАЗБИРАНЕ,ВИНОВЕН Е СЪДЪТ ,КОЙТО ГО Е ПРАТИЛ НА ПО -ЛЕК РЕЖИМ И НЕ БЪРКАЙТЕ ПОЛИЦИЯТА СЪС ГДИН И МИН НА ПРАВОСЪДИЕТО ,ЦАЧЕГ КАКВО ЧАКА ДА ИЗБЯГАТ ВСИЧКИ ЛИ ,НЕ МОЖЕШ ДА ВОДИШ ТАКОГ МИН -А ОТ ТЕБ ЗАВИСИ ,АМА ТО ВСИЧКИ СА РОДНИНИ ПО ТЕЗИ ЗАТВОРИ В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ ТАМ
  • 6 бял

    3 2 Отговор
    Тъпото МВР с тъпа акция
  • 7 ГОСТ

    1 0 Отговор
    ЛЕЖАЛ 8 ГОД ,РАБОТИ И МУ СЕ НАМАЛЯ ПРИСЪДАТА И ИЗВЕДНЪЖ ИЗБЯГАЛ ,НЕ ВЯРВАМ ,ДО СЕГА НЕ Е ИЗБЯГАЛ ,ЧЕ СЕГА ДА НЕ СЕ УТРЕПАЛ НЯКЪДЕ
  • 8 Stefko 88

    2 1 Отговор
    Тази сутрин ходих от Варна до Балчик. Това не е вярно!
  • 9 Прокурор

    1 1 Отговор
    Най-Големите Престъпници и убийци са от град Добрич.
  • 10 АНОНИМЕН

    1 0 Отговор
    НЕ Е ВЯРНО ИМАШЕ МНОГО ПОЛИЦИЯ И ОТ ПРЕДИ АКСАКОВО ДО ЕЛПРОМ ГРНА БЯХМЕ 3 ПЪТИ СПИРАНИ И ПРОВЕРЯВАНИ ,А ЗАЩО И ЗА КАКВО ПОЛИЦАИТЕ СИ ЗНАЯТ