Last news in Fakti

22 Юни, 2018 12:31 6 651 5

Кървав инцидент в столично спортно училище

  • инцидент-
  • училище-
  • ген. владимир стойчев

Зловеща и кървава драма се е разиграла в столичното спортно училище „Ген. Владимир Стойчев“. В школото, което се намира булевард „Асен Йорданов“ 2, ученик е бил наръган с нож. Това твърди читател на Блиц.

По думите на мъжа, пожелал анонимност, намушканото момче е в последните класове на школото, което е в квартал „Младост“. „Намушкан е в гърдите. Течеше му кръв. Прилоша му и припадна. Веднага извикахме помощ“, казва свидетеля.

От думите му не става ясно къде точно се е разиграл инцидентът. Кой е нападателят на момчето и каква е причината за кървавата драма все още не се знае.

От МВР заявиха, че в СДВР няма постъпил подобен сигнал. "Да, имало е някакъв инцидент, но не можем да кажем нищо повече към момента. Не сме сигурни, че изобщо се касае за нападение с нож", казаха пък от школото. От там обещаха, че по-късно ще изнесат допълнителна информация за случилото се.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoich

    33 2 Отговор
    От МВР мълчат, защото нападателя вероятно е циганин. Дано се оправи момчето.
  • 2 azaz

    4 18 Отговор
    то други освен Цигани няма в тази държава... според теб

    Коментиран от #3

  • 3 Адолф

    20 0 Отговор

    До коментар #2 от "azaz":

    Той говори за изметта,че са основно цигани!!!
  • 4 дидо

    5 2 Отговор
    Някое тъпо говедо ножар си е показало простотията.
  • 5 Реалист

    9 1 Отговор
    Откога бул. " Асен Йорданов" се намира в "Младост"?! Що си мисля, че е в "Дружба"...