Last news in Fakti

23 Юни, 2018 14:32 4 011 3

Дирят един, а хващат друг затворник

  • белезници-
  • затворник

Специализирана полицейска акция заради избягалия в Ловешко затворник се проведе и в Сливен. Мъж, обявен за общодържавно издирване, беше задържан при проверки на униформените в нощни заведения и хазартни зали. Той е бил арестуван в една от игралните зали в ранните часове на деня, съобщи бТВ.

При проверка на личните му документи става ясно, че е обявен за издирване.

„Има сформирани екипи, които ще извършват проверка на местата за подслон, игрални зали, както видяхте днес и на други места, където би могъл да се укрие. Ще бъдат проверявани влизащи и излизащи автомобили от града. Ще бъдем мобилни, за да има по-голям ефект”, заяви началникът на РУ – Сливен гл. инспектор Димитър Кикьов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SAAB

    1 1 Отговор
    Е..... те щото НЕ знаят от миналата година , че тоя е избягал :)
    Оня осъдения .....няма ли да слиза от файтона вече ?....
  • 2 Диди

    2 0 Отговор
    Търсят ги само през ноща.През деня гледат мачове.

    Коментиран от #3

  • 3 Айхан

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Диди":

    По интересно е през ноща през деня е жега голяма