25 Юни, 2018 10:12 2 725 10

Седем задържани след сблъсъците в Ботевград

  • цигани-
  • ботевград-
  • полицаи

Стълкновение между цигани и полицаи след спор за силна музика

Седем задържани след сблъсъците в Ботевград - 1

Шестима мъже и една жена са били задържани след спречкването между цигани и полицаи в Ботевград през съботната нощ. Поводът за напрежението беше силна музика, а двете страни имат съвсем различни версии за случилото се.

Малко преди полунощ полицаи отиват до блок в циганската махала на Ботевград по сигнал за силна музика. Според МВР, след пристигането им за секунди се събира тълпа, която ги атакува. Има щети по полицейски коли.

Версията на близките на участниците в сблъсъка е, че те са нападнати от полицаите. Оплакват се, че са бити. Твърдят още, че е простреляна и бременна жена, която наблюдавала екшъна от терасата си, предава bTV.

От МВР обясниха, че полицаите не са стреляли. Жената е прегледана в болница и освободена. Според лекарите, няма рана от огнестрелно оръжие. Един от издирваните за безредиците отрече да се e бил с униформените.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов защити действията на полицаите и ги призова да действат с цялата строгост на закона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 горко ти

    31 0 Отговор
    Българийо! Язък за цивилизацията, хубавите ни умни деца! Язък!
    все повече и повече ще ни намразват и хората по света, като чуват всеки ден: Българин изнасили, българки проституират, българки си продават децата, група българи ограбиха, пребиха, убиха, и т.н. и т.н.
    И ТЪРПИМ!
  • 2 следващия

    23 0 Отговор
    Циганията е ясна, нищо ново като новина . Мен ми се върти един странен казус... Колко трудно е да уцелиш циганка, която НЕ е бременна. Според мен ще ти трябват доста муниции.
  • 3 111111

    26 0 Отговор
    Каква интеграция какви 5 лева. Това племе трябва да го закарат на безлюден остров и да се оправят . Тези катуни никога няма да се интегрират . Права си е жената ,сопа си трябва.

    Коментиран от #5

  • 4 шофьорът

    21 0 Отговор
    До коментар 1. Прав сте, винаги казват Българи а не цигани и от там и името на родината ни се опетнява!
  • 5 697

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "111111":

    На остров ще загинат. Циганите са паразити, те трябва да живеят на гърба на някого, иначе умират.
  • 6 Непознат

    5 0 Отговор
    Вижте циганите,т.е.ромите не могат да се интегрират,това е начин на живот,ако го вземеш като бебе и го сложиш в друга обстановка ,тогава да,но иначе няма как да се интегрират когато родителите му,пият,пушат,крадът пред децата си и какви още неморални неща,е как да стане?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мъка,мъка....

    5 0 Отговор
    Скоро ще пристигнат и първото поколение интегрирани цигани от западноевропейската цивилизация!!Те са умни,не крадливи и много,много работливи....Те са бъдещето на България!!!Сега вече ще имаме и много висок стандарт на живот,защото Българите са дърпали държавата назад,а сега ще настане Златният цигански век.....

    Коментиран от #9

  • 9 Гост123

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мъка,мъка....":

    Най добрия циганин е умрелия . Това са паразити в обществото и няма никога да се интегрират.
  • 10 Ия-Ник

    2 0 Отговор
    Никой не може да ме убеди,че проблемът с "ромите" е неразрешим.За да се си живее спокойно 5% от народонаселението,останалите ще цъкаме и ще се ЧУДИМ КАК ТАКА.Къде да прочета становището на БХК??