Last news in Fakti

25 Юни, 2018 14:49 1 609 1

Хванаха пиян с 3.09 промила зад волана

  • дрегер-
  • пиян-
  • дулово

Специализирана полицейска операция е проведена в края на миналата седмица в Силистренско

С 3.09 промила алкохолно съдържание е управлявал автомобил 43-годишен мъж в Дулово, съобщиха от ОД на МВР в Силистра. Шофьорът е тестван с дрегер. Образувано е бързо производство. Нарушението е установено на 21 юни.

Седемдесет и пет годишен велосипедист е пострадал при пътнотранспортно произшествие в събота в с. Брадвари. Ударен е от лек автомобил, управляван от неправоспособен шофьор. Пострадалият има счупвания на ребра.

Пострадала е и 85-годишна жена при катастрофа в неделя по пътя Силистра-Добрич. Жената пътувала в лек автомобил, чийто 72-годишен шофьор загубил управлението и навлязъл в канавка.

Специализирана полицейска операция е проведена в края на миналата седмица в Силистренско. Установени са 66 нарушения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    2 0 Отговор
    Такъв , никога книжка!Баба Яга на метлата!