Last news in Fakti

25 Юни, 2018 17:03 1 467 5

Пиян си спретна гонка с полицията

  • гонка-
  • полиция

Това е станало в Пловдив

Арестуваха шофьор, след опит да избяга от полицейска проверка край Пловдив. Около 22,40 часа в събота в село Дълго поле автопатрул подал сигнал със стоп палка към водача на лек автомобил „БМВ“. Вместо да се подчини обаче, мъжът увеличил скоростта и продължил в посока Пловдив.

Униформените последвали незабавно извършителя с включени светлинен и звуков сигнал на служебния автомобил и в Граф Игнатиево „БМВ“-то било спряно. Установена е самоличността на шофьора – 28-годишен от същото село.

Допълнителна справка в полицейските регистри показала, че той е неправоспособен, а дрегерът реагирал положително за употреба на алкохол и отчел 1,58 промила. Мъжът бил отведен за едно денонощие в полицейския арест. По случая е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    4 1 Отговор
    Е що не им е дал по 10 лв

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Гост

    9 0 Отговор
    Пиян , неправоспособен, колата на кого е? ако не се знае - директно в пресата.
    Тези идиоти само това ще ги научи.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Брао

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "YAMAHA":

    защоъо няма какво да му взенат
  • 5 Ангел

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Много ме съмнява, че сте сбъркал думата ,,пресата" със ,,затвора".
    Нямам спомен, през последните 25 години някой, който да са го показвали в пресата да му е дошъл акъла.
    Такива като този ,,екземпляр" не бъдат ли вкарвани в затвора още на другата сутрин, положението по пътищата у нас няма да се управи никога.