Last news in Fakti

25 Юни, 2018 17:50 2 164 5

Мъж гони жена си с пушка в центъра на врачанско село

  • кунино-
  • пушка

Образувано е досъдебно производство за грубо нарушаване на обществения ред

Мъж е размахвал пушка пред лицето на жена, докато се карали в центъра на врачанското село Кунино, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Зловещата сцена се разиграла в събота вечерта към 23,22 часа на центъра на селото.

31-годишна местна жителка и 39-годишен мъж от същото село се скарали жестоко. В разгара на скандала, мъжът демонстративно размахал законно притежаваното си ловно оръжие.

Жената не се паникьосала, а веднага се обадила в полицията. Изпратеният на мястото полицейски екип е извършили разпити на участниците в скандала и свидетели на случая.

Образувано е досъдебно производство за грубо нарушаване на обществения ред. За случая е уведомен дежурен прокурор при районна прокуратура - Мездра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    12 2 Отговор
    Хахахаха открит е ловния сезон.
  • 2 Гост

    6 1 Отговор
    Новия президент на бг
  • 3 АНОНИМЕН

    2 0 Отговор
    ПУШКАТА ЧОВЕЧЕ НЕ Е ЗА ЛОВ НА ВЕЩИЦИ ,А ЗА ДИВЕЧ ,АМА ТО ОТКОЯТО И СТРАНА ДА ПОГЛЕДНЕШ ДНЕШНАТА ЖЕНА ,НЯМА РАЗЛИКА ,И КОЛКОТО И ДА ТЕ Е ПРЖИЗВИКАЛА ,ПРОСТО СИ КАЖИ ,СЛЕДВАЩАТА МОЛЯ
  • 4 Грую

    5 0 Отговор
    Стига си я гонил! Стреляй!
  • 5 Хмммммм

    1 0 Отговор
    Не знам кой са тия хубавци