2 205 3

Пребита от глухоням издъхна в болница

17-годишният младеж първо подмамил и обрал жертвата си

Пребита от глухоням издъхна в болница
Мария Атанасова

45-годишната Емине Р., която стана жертва на адски побой, нанесен от 17-годишно момче в шуменското село Лятно, е починала в болницата. Жената беше приета в кома със счупен череп и травма на бял дроб на 9 юни.

Това не е първи фатален инцидент за невръстния бияч И.И. Той има висящо досъдебно производство за пребит пастир с ръжен, който се измъкнал със шест счупени ребра миналата есен, предава "Труд".

След употреба на алкохол непълнолетният, който е глухоням, ставал агресивен, разказват запознати. При последния случай момчето и майка му Каймет, които живеят в град Каолиново, били поканени на гости от приятеля им Лютфи в село Лятно. Домакинът поканил и Емине, защото знаел, че ще вземе пенсия, а целта му била да я ограби. Жената отишла подпийнала, носела и бира. Стопанинът успял да вземе портфейла на жената с дребна сума и мобилния ѝ телефон, и когато на масата се заформил скандал, я прогонили от къщата.

След време жената се върнала и започнала да крещи отвън, но всички вече си били легнали. Гостите също останали да нощуват и въпреки че тийнейджърът не чувал виковете, излязъл навън да се разправи с жената. Бил я, докато се махне, цялата ѝ глава била обезобразена, получила и фатални травми по тялото.

Към 03:00 часа призори случайни минувачи забелязали жената паднала до сградата на селската поща и извикали спешна помощ. Преди два дни жената починала.

След инцидента замесените в скандала излезли с версия, че спорът тръгнал, защото жената ги набедила за откраднатия телефон, а тя го била изпуснала в градината. По-късно Лютфи признал, че го е откраднал. Случаят е в ръцете на районната прокуратура в Нови пазар, а тийнейджърът може да се озове зад решетките за дълго.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Манаф
  Отговор
  1 19:50  30.06.18
  Ех,какви ги вършат правоверните мюсюлмани,алкохол,боища ,и други неща

  Коментиран от #3

 • 2 21:23  30.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ами да
  Отговор
  3 11:10  01.07.18

  До коментар #1 от "Манаф":

  Ти не си чел случая с православния който разчлени родителите си,и ги напъха в чували.Нали знаеш да оплюваш,деградати ще има винаги със и без твоето мнение

Напиши коментар:


Публикувай