Last news in Fakti

2 Юли, 2018 19:07 3 692 5

14 години затвор за Илиян, убил годеницата си

  • илиян рангелов-
  • милена динова

27-годишният Илиян Рангелов, който уби годеницата си Милена Динова, ще лежи 14 години в затвора. Това реши преди минути пловдивският окръжен съд. Освен това магистратите присъдиха Илиян да плати по 150 000 лева кръвнина на майката, бащата и брата на убитата.

На излизане роднините на Илиян запазиха пълно мълчание, адвокатът му също. Той не пожела да отговори на въпрос адекватна ли е тази присъда.

Пред Блиц майката на Милена Динова бе категорична, че ще облажва докрай и иска доживотна присъда за убийството на дъщеря си.

Докато съдия Семедчиев четеше присъдата, лицето на Илиян не тръпнаха и той запази каменно изражение.

Припомняме, че Илиян Рангелов уби красивата си годеница Милена на 28 декември 2016 година в село Куртово Конаре. Въпреки че държавното обвинение и почернените роднини на момичето настояваха за доживотен затвор, съдът взе решение Рангелов да прекара зад решетките 14 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    25 1 Отговор
    Ако има баща на място знае какво да направи то е ясно че бг.правосъдието защитава престъпниците!
  • 2 Салам Алеко

    14 0 Отговор
    Когато мъж е недостоен за една жена, и чувства че интелектуално е нула пред нея, той ревнува и прави живота и ад! В "по-развитите" страни слагат бурка на жената, заключват я в къщи и проблема е решен!

    Коментиран от #3

  • 3 Да да

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Салам Алеко":

    Ти пишеш за свръхразвитите страни! За тези които комуникират директно с МухаНАмед и неговия шеф сутеньор осигуряващ по 40 девици!

    Коментиран от #4

  • 4 Салам Алеко

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Да да":

    72 били, смятай колко прост трябва да си да го повярваш! Отиваш, дават ти 72 девици, и 144 българина да ти ги оправят за да не хукнат към ада+ + две кози за да им се радва щастливеца, ако много начетен, му дават и два манафа да го натягат!
  • 5 КАНДИЛОТО

    2 0 Отговор
    Илианееее ЩЕ ЛАПАШ ТУИ ДЕТ БУЛКАТА ГО ЛАПА ПЪРВАНА ВЕЧЕР МЪРШЛЯК