Last news in Fakti

13 Юли, 2018 19:12 1 515 9

Няма следи от избягалия затворник в Пловдив

  • пловдив-
  • затворник-
  • младен младенов

Преди да влезе в затвора, той е бил скитник

Няма следи от избягалия затворник в Пловдив - 1

Продължава да няма следи от затворника Младен Младенов, който изчезна от болницата "Свети Георги" в Пловдив на 11 юли, сряда, където беше приет за лечение, предаде бТВ.

Властите са претърсили десетки квартали в Пловдив. Проверени са домовете на негови близки, за които има съмнения, че може да му помагат да се укрие.

Разследващите разполагат с информация, че преди да влезе в затвора, избягалият затворник е водил скитнически начин на живот. Поради това полицията смята, че мъжът може да се укрива сред други бездомни и клошари. Униформените са проверили местата, на които се събират клошари, но след от мъжа нямало.

59-годишният Младен Младенов има 6 присъди. Повечето от тях са за кражби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прУстакоФ

    4 4 Отговор
    Клошар да преметне и да подхвърля на високо цялото МВР ???? МВР?? МВР ?? МВР ??

    Коментиран от #4

  • 2 Емил

    13 0 Отговор
    Оставете човека намира! Краде, за да живее. В сравнени с тези в Парламента, този е светец!
  • 3 WAT

    5 2 Отговор
    Пича си е пуснал брада и немогат да го познаят :)

    Коментиран от #7

  • 4 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "прУстакоФ":

    Какво МВР бе пич? Не прочете ли статията? Охраната от затворите нямат нищо общо с МВР. Хайде стига все сме плюли по ченгетата - утре ще г обвиним за Глобалното затопляне!

    Коментиран от #6

  • 5 дано сам да се предаде

    4 1 Отговор
    Извинете, ама за бягството му полицаите нямат никаква вина. Служителите в затвора по може да обвиняваме в смисъл такъв, че са му имали доверие, че няма да избяга. Дано само не извърши някое престъпление като убийство на ограбения от него човек или друго. Ако ще продължи живота си като клошар, жив и здрав да е.
  • 6 Николай

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    А с кой имат общо бе с ЦРУ ли?Ти си затворник и казваш лошо ми е,болен съм ,и те ти викат ОК отивай в болницата да се лекуваш ,и са си спокойни,че там охрана има така ли?!Естествено,че имат и то всичко от тях зависи от тия безхаберници дето само чакат да си вземат заплатите при пенсия.Сега министъра на вътрешните работи(МВР) ще каже е няма проблеми бе случва се какво искате?!!!!

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Въжара

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "WAT":

    Има и шапка или качулка освен брадата
  • 8 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Николай":

    Ти можеш ли да четеш изобщо? Затворите и служителите в тях не са към МВР, а към министерството на правосъдието! Т.е. тези които са го завели в болница и е трябвало да го охраняват, не са ченгета! Хубаво е малко да се чете, а не само куките да се обвиняват за всичко в тази тъпа и смешна държава!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.