Last news in Fakti

16 Юли, 2018 13:29 1 576 7

Хванаха два пъти за един ден младеж да шофира с дрога

  • младеж-
  • дрога-
  • смолян

19-годишен младеж от Златоград беше заловен от полицията два пъти за един ден да шофира дрогиран. Първо А.Л.И. е хванат в Неделино да кара по на ул." Александър Стамболийски" лек автомобил „Ауди 80“.

Автомобилът не е негова собственост, а на 31-годишен златоградчанин. С техническо средство полицаите установяват, че младият мъж е употребил тетрахидроканабинол.

Четири часа по-късно в Златоград при проверка на полицейски патрул на ул. "България" №200, същият младеж отново е заловен да управлява автомобил след употреба на наркотично вещество. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок от 24 часа, уточнява в. „24 часа“.

"При първото му залавяне дрогираният шофьор не е бил задържан, тъй като не имало основание. При второто обаче е задържан. На шофьора, освен всичко ще му се повдигне обвинение за продължаващо престъпление", обявиха от смолянската полиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    12 4 Отговор
    много тъпа полиция това нещо отчита до 20 часа след употреба как искат за един ден да не го хванат 2 пъти с положителен резултат за жалост живеем в скапана държава с неправомерно прилагане на закона ефекта от марихуаната е от 30мин до 3 часа но нещеш ли 15 часа по-късно след употреба могат да те тикнат зад решетките за престъпление което не си извършил?!? и не ми ги разправяйте тия за наркоманите първо проверете какво е наркотик и какво е марихуана и после пишете глупости!!!

    Коментиран от #2, #5, #7

  • 2 Просия

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "ванката":

    Няма значение, друсан си !!! леко,меко , това,онова... всичкото наркоман в панделата и отнемане право на управление доживотно !!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Ккк

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Просия":

    А ти ходи се гръмни.
  • 4 Минавайки

    1 2 Отговор
    .. от тук ще ви кажа, че бих застрелял всеки, който се качва пил, друсан, посяга на дете или насилил дама.... Ще го излежал, щот ме диагностицираха и ми е все тая. А, а преди да умра поне два боклука ще очистя... Поне да не съм сам
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.