18 Юли, 2018 17:11 8 522 25

Ще отърве ли решетките шампионът по борба Мариян Ганев, ограбвал туристи?

  • борци-
  • борба-
  • мариян ганев

Прави ли се опит за покриване на сочения за една от големите надежди на родната борба Мариян Ганев?

Припомняме, че сливналията беше арестуван заедно с брат си Даниел и техен авер, след като се опитаха да върнат мутренските години в Слънчев бряг.

Тримата бяха закопчани за серия от грабежи на непълнолетни чужденци след перфектна акция на криминалистите в морския курорт и техни колеги от Главна дирекция „Национална полиция”.

При последвало претърсване в квартирата на борческите братя бяха намерени сериозни количества дрога, електронна везна и пликчета за разпределяне на дозите.

След вземането на постоянни мерки за неотклонение от Районен съд-Несебър в момента в ареста са Даниел Ганев и Николай Бабачев.

Републиканският шампион Мариян обаче е без каквато и да е мярка. От прокуратурата съобщили за Флагман.бг, че причината за това е тежкото му здравословно състояние.

Той е приет в УМБАЛ-Бургас на 13-ти юли, почти веднага след като бандата е разбита от ченгетата. Сливналията е настанен в хирургията на лечебното заведение заради рана на ръката със стандартната клинична пътека за 3 дни.

Това означава, че Мариян вече трябваше да бъде изписан и пратен при брат си и техния авер в ареста, тъй като към настоящия момент те са с идентични обвинения – за серия грабежи.

До Флагман е достигнала информация, че „спортистът” няма да изкара и ден зад решетките и се подготвя пускането му на свобода срещу гаранция от 3 000 лв.

Малко след като поутихнел медийният шум, същото щяло да се случи и с брат му, разкриват източници.

Изданието потърсило днес за коментар пресцентъра на УМБАЛ-Бургас, но от там категорично отказали да дават информация за Мариян Ганев, позовавайки се на Закона за защита на личните данни. Според тях точното състояние на бореца и колко време той ще остане на лечение са конфиденциална информация.

Шефът на Районна прокуратура-Несебър Радост Бошнакова също отказала да разкрие защо не е поискана мярка на сочения за един от най-дейните при грабежите. Тя обаче категорично отхвърлила твърдението, че Мариян ще бъде освободен под гаранция.

Още по-фрапантно било поведението на двамата братя пред разследващите. Мариян и Даниел изобщо не се чувствали виновни за нападенията над чуждестранните туристи и дори недоумявали защо трябва да бъдат държани в ареста за подобно „дребно нещо”.

По-малкият Даниел дори бил готов да се жертва и да каже, че откритата в квартирата им дрога е негова, само за да спаси кариерата на брат си.

Тримата са признали за част от грабежите и се готвели да сключат споразумения с прокуратурата и да се разминат с условни присъди заради чистото си съдебно минало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    85 1 Отговор
    За такива мърши само пандиз !
  • 2 Емил

    54 1 Отговор
    Всички спортисти за това ги отглежда държавата - да вършат контролирани престъпления. Ама тези били неконтролирани - е, един път може!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Емил

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "Отвратен":

    Момчета - спортистчета, какво искаш?!
  • 5 Санде

    49 0 Отговор
    Да му спрат състезателните права и в кауша! Да, ама правосъдието ни е гнило и подкупно. Това е днешна България.
  • 6 Най-болния

    45 0 Отговор
    Ако болния е републикански шампион, кво става с най-здравия в тази държава? Епилептици-цигани пенсионери, болни ограбват туристи и стават шампиони! Жива да не бях! Много тарикати брат,... уморих се!!!!
  • 7 СссереМ

    9 11 Отговор
    Червения чадър в действие.

    Коментиран от #13, #16, #17, #24

  • 8 Чичо Влайко

    31 0 Отговор
    Полицията ги хваща, съда ги пуска. Защо никой не потърси сметка и не осъди корумпираните прокурори и съдии. Защото трябва да вкарат в кауша половината държава с бат Бойко и сие начело. Държавата си отглежда престъпници, създала им е златна среда за развитие, и те си мутреят и стават все по нагли и жестоки. И съм сигурен, че си плащат и на бат Бойко, за да не ги закача. В занданите се вкарват само дребни кокошкари, а истинските престъпници са на свобода. И тия сливенски мутри ще ги пуснат тихичко, под сурдинка, ще избягат от България и ще се покрият, както често става напоследък в България. Дават им зелена светлина, после съд и прокуратура пищят като ощипани госпожици. Как избягаха, кой ги пусна. Да ви е.а и смешниците. Предлагам да си създадем граждански съд с ударни отряди и като пуснат поредния тарикат, да го съдим ние, тихо, кротко, без следа и кост от него. Случи ли се това няколко пъти, ще се позамислят всичките тия мърши.

    Коментиран от #9

  • 9 ванката

    20 0 Отговор

    До коментар #8 от "Чичо Влайко":

    чичо влайко кой да ги осъди тия съдии и прокурори след като трябва сами да се осъдят един друг а те са по заплетени и от свинските черва само народа може да ги осъди и то ще бъде доста справедливо но за съжаление народа не му пука и си мишкува...
  • 10 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 11 Отговор
    Питаите защо държавата отглежда спортисти и ги оставя на произвола а не им осигурява бъдеще в което не са принудени да работи като портиер или да граби чужденците
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Остър х.й

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "СссереМ":

    Червения чадър гроб в действие!!!
    Какво правим сега ???????????????
  • 14 Гого

    10 0 Отговор
    В затвора и двамата по 5години да се успокоят малко смъркачите„спортисти„
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Иво

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "СссереМ":

    Недей така! Ваш съм - от СИК! От бате Боко се уча на тези работи.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Дългият

    6 0 Отговор
    А как мислите,дали след тези престъпления е редно да остане на свобода...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 The TRAPPER

    2 0 Отговор
    Първо - България трябва да стане президентска република , второ- да се избере един подобен на Хитлер- Сталин- Ердоган, и трето-да се върне смъртното наказание, и Крумовите закони. После всичко ще е Ок!
  • 23 КвоДаГоПравишТаковаДиване

    1 0 Отговор
    Това са малоумни момчета. Магарета. Бити глави. Неграмотни. И от такива прости семейства идват.
  • 24 Реалист1

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "СссереМ":

    Махни си червените очила, ...... Ще се окажат от електората на ГЕРБ и ще се разочароваш. Да нямаш високо кръвно, че все ти червенее. Кой те знае какво комунистическо чедо си ама нали трябва да сме актуални. Но като ти гледам езика, по скоро си партийно. Защото има голяма разлика
  • 25 гощо

    0 0 Отговор
    Борчета. Акъл море.Камикадзета.