Last news in Fakti

21 Юли, 2018 16:42 3 257 3

В София задържаха известен крадец с наркотици

  • софия-
  • крадец-
  • наркотици-
  • жилища

Известният столичен жилищен крадец Крум Атанасов бе задържан от служителите на отдел Тежки пътно-транспортни произшествия към КАТ- София след зрелищна гонка, продължила повече от час по улиците на столицата, научи БЛИЦ.

39-годишният бандит бил засечен да кара бясно малкото си Рено Клио на булевард "Иван Евстатиев Гешов", до сградата на "Булстрад".

Униформените му подали знак да спре, но той не се подчинил и продължил да препуска.

Спецполицаите го подгонили и успели да го блокират на булевард "Цар Борис III".

При направената проверка за дрога се е установило, че той е употребил хероин, амфетамин и метаамфетамин. Вероятно наркотиците са влели ударна доза адреналин, което му е създало чувство на недосегаемост.

Полицаите, обаче, демонстрирали хладнокръвие, и след като го закопчали с белезниците, го откарали в Районното управление.

При обиска в Клиото му униформените се натъкнали на цял набор от шперцове. Предполага се, че колата, с която е бил арестуван, е била само "работна", тъй като стойността й е далече по-малка от проблясващия на ръката му скъп часовник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ачко

    14 0 Отговор
    Може вече да е пуснат ?
  • 2 Шаран БГ

    3 1 Отговор
    За това са "на вътрешните работи". Знаят всичко и за тях всички са известни. Нямаме толкова затвори. Ако пък "известните" ги опандизят, кой ще ги известява за новите - "неизвестни" ? Е-е-е, някой като прекали, няма как - стъпват му на шията.............
  • 3 ВЗЕХА ПАРИТЕ

    6 1 Отговор
    ВЗЕХА ПАРИТЕ И ГО ПУСНАХА ДА СЪБИРА НОВИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ КОИТО ЩЕ ГО ХВАНАТ ТОВА Е БИЗНЕСМЕН !