23 Юли, 2018 14:59 26 895 30

Шофьор стреля по друг, изпреварвайки го

  • шофьор-
  • стрелба-
  • изпреварване-
  • лазарово-
  • войната на пътя

Поредна нелепа проява на агресия на пътя

Шофьор стреля по друг, изпреварвайки го - 1
Илюстративна снимка

Шофьор на лек автомобил е стрелял по друг автомобил в близост до плевенското село Лазарово, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Всичко се случило във вечерта на 19 юли. Жител от село Търнак сигнализирал в полицията, обяснявайки, че шофирайки, бил засечен от Audi A3, чийто водач, при извършване на изпреварване, извадил пистолет и произвел изстрел по посока на лекия му автомобил.

След кратко издирване властите установили, че зад волана на Audi-то e бил 29-годишен мъж от село Лазарово, който е и произвел изстрела със законно притежаван газов пистолет.

Оръжието е предадено доброволно и се намира на съхранение в РУ-Кнежа. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    153 2 Отговор
    Тумбстаун Уайат Ърп Дивият запад.А всичко това се наричаше България.

    Коментиран от #24

  • 2 JEEP

    183 9 Отговор
    Извадил е късмет селския бек, ама все някога ще се натресе на някой с боен пистолет и ще му пръснат кухата глава.
  • 3 Гост

    104 4 Отговор
    не са му казвали да не вади гумен че да не му бутат 10 години кожен!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Коментар

    87 0 Отговор
    Тука е ЖУУНГЛА.КАТО НЯКАКВА ЖУУНГЛА Е ТУКА.🤗

    Коментиран от #13

  • 6 Расулюлах

    28 20 Отговор
    Там е другата българия и там се ходи на собствена отговорност..съд и кат не оперират там там важи закона на мешарето муахахахахах
  • 7 Boxer

    50 19 Отговор
    Всички които са за свободната продажба на оръжие , както е в САЩ сега имат нагледен пример, какво ще стане у нас. По пътищата, по паркингите, между съседите, в училищата и т.н. Ние нямаме култура и традиции с оръжията. И по-добре.

    Коментиран от #9

  • 8 Расулюлах

    65 22 Отговор
    45 години стигат времето е наше муахаха е на ви го вашто време
  • 9 ААА

    41 3 Отговор

    До коментар #7 от "Boxer":

    И аз един път това се опитах да обяснявам , но ме "изядоха с парцалите " гневни съфорумници. Добре би било да се улесни малко повече придобиването , заедно с което да се променят и закони. Да се криминализира ваденето и заплахата с оръжие, като опит за убийство. В крайна сметка никой не вади да си слага презерватив , ако няма да "чука"
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Валентин Ангелов

    50 6 Отговор
    Само свободното притежание на оръжие ще вкара в ред всичко на тази територия.Сега само идиоти имат право на оръжие , ако имат право всички картинката ще е друга.

    Коментиран от #14, #20

  • 12 ТОНИ монтана

    26 2 Отговор
    Този див,див северозапад.
  • 13 БОКО

    28 2 Отговор

    До коментар #5 от "Коментар":

    Дори в жунглата има ред!

    Коментиран от #15

  • 14 Радост за погребалните агенти

    28 5 Отговор

    До коментар #11 от "Валентин Ангелов":

    И всеки циганин с по два "Макаров" под възглавницата, да си пуцат по сватбите , така де да се забавляват , нали и те са хора, и повече патрони , като дойдат полицаите да им правят забележка. А може и да ходят по кражби въоръжени , ей тъй за кураж . Преди 30 години , нямаше нито пистолети по хората , нито имаше престъпност. Сега съм с една каса пълна с оръжия ( мечкоубийци) и повярвай ми , това съвсем не ме прави спокоен. Престъпника винаги прави първият ход (и той е почти винаги фаталният) Жертвата почти винаги е изненаданата. Сега да сложим и законни оръжия в ръцете на бандитите. Къде е цедката? По какъв критерий ще се разрешава? Децата на стражари и апаши ли ще си играят с пистолетите на родителите си, до като те са на работа.

    Коментиран от #21

  • 15 никои

    28 0 Отговор

    До коментар #13 от "БОКО":

    Този "бабаит е стрелял защото зад гърба му има някои които му дава "сила"за това деяние...няма нищо да му сторят поради шуробаджанащината във тая пустош/////
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сссре

    2 16 Отговор
    Тъпо комунистче

    Коментиран от #23

  • 18 АНОНИМЕН

    14 1 Отговор
    А БЕ ТЕ ВСИЧКИ СА СИ КОМУНИСТИ САМО ДЕТО ПАРТИИТЕ ИМ СА С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА ЗА ПОДПРИКРИТИЕ ,ВСИЧКИ СА МАФИОТИ АМА ОТ РАЗЛИЧНИ ФАМИЛИИ И КЛАНОВЕ И НЕМОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ КОЙ ЩЕ Е БОС КОЙ КОНЦИСИЛИЕРИ ,КОЙ ЩЕ Е ЛЕЙТЕНАНТА , РЕКИТЬОРИТЕ ГИ ЗНАЕМ ,И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДАВАТ ПО НЯКОЯ ЖЕРТВА ,Я КМЕТ ,Я НАДЗИРАТЕЛ ,Я МИТНИЧАР ,И ПАК С УСЛОВНИ ПРИСЪДИ СВЪРШВА ВСИЧКО ,НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ,ЗА КОГОТО И ДА ГЛАСУВАТЕ ТЕ СА ВСИЧКИ ОТ ЕДИН ОТБОР ,А НИЕ НЕКА СЕ РАЗЕДИНЯВАМЕ И ТРЕПИМ ,-ЦЕЛТА Е ЕДНА ,ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ПРЕНАСЕЛЯНО ,ХОРАТА СА РАЗДЕЛЕНИ НА ГРУПИ ,ГОЛЕМИТЕ ПЪК ВОДЯТ ВОЙНИ И НИКОЙ НЕЩЕ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ УНИЩОЖАВАМЕ ПЛАНЕТАТА ,ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НИ ГЛЖАТ СЕИРА И ЧАКАТ ДА СЕ САМОУНИЩОЖИМ ,И ИЙСУС НИ ПРАТИХА ,ДА НИ НАЛЕЕ МАЛКО РАЗУМ ,И СИ ГО ВЗЕХА АМА ДЕ У ЖИВОТНОТО -ЧОВЕК ТОЛКОГ АКЪЛ А БЕ ТЕ ВСИЧКИ СА СИ КОМУНИСТИ САМО ДЕТО ПАРТИИТЕ ИМ СА С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА ЗА ПОДПРИКРИТИЕ ,ВСИЧКИ СА МАФИОТИ АМА ОТ РАЗЛИЧНИ ФАМИЛИИ И КЛАНОВЕ И НЕМОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ КОЙ ЩЕ Е БОС КОЙ КОНЦИСИЛИЕРИ ,КОЙ ЩЕ Е ЛЕЙТЕНАНТА , РЕКИТЬОРИТЕ ГИ ЗНАЕМ ,И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДАВАТ ПО НЯКОЯ ЖЕРТВА ,Я КМЕТ ,Я НАДЗИРАТЕЛ ,Я МИТНИЧАР ,И ПАК С УСЛОВНИ ПРИСЪДИ СВЪРШВА ВСИЧКО ,НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ,ЗА КОГОТО И ДА ГЛАСУВАТЕ ТЕ СА ВСИЧКИ ОТ ЕДИН ОТБОР ,А НИЕ НЕКА СЕ РАЗЕДИНЯВАМЕ И ТРЕПИМ ,-ЦЕЛТА Е ЕДНА ,ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ПРЕНАСЕЛЯНО ,ХОРАТА СА РАЗДЕЛЕНИ НА ГРУПИ ,ГОЛЕМИТЕ ПЪК ВОДЯТ ВОЙНИ И НИКОЙ НЕЩЕ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ УНИЩОЖАВАМЕ ПЛАНЕТАТА ,ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НИ ГЛЖАТ СЕИРА И ЧАКАТ ДА СЕ САМОУНИЩОЖИМ ,И ИЙСУС НИ ПРАТИХА ,ДА НИ НАЛЕЕ А Б
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Boxer

    18 1 Отговор

    До коментар #11 от "Валентин Ангелов":

    Да, баце , картинката ще е друа. Представи си сега всички идиоти , говеда и кокшки , които шофират в момента , да са и въоръжени. Каквито шофьори сме, такива съдържатели на оръжие ще бъдем. Само си представи какво пуцане ще падне. А вече сме малко и доктори не останаха...
  • 21 Boxer

    11 1 Отговор

    До коментар #14 от "Радост за погребалните агенти":

    За всички, които са за свободната продажба на оръжие: вждали ли сте ученическа раница с джобче за пистолет? Щото в САЩ го има това. Пускаш детето на училище с пистолет, ей така да си по-спокоен. От началото на годината в училищата има стотици престрелки. Сега се говори за въоръжаване на учителите ...
  • 22 Ивайло

    14 0 Отговор
    Много малко са хората без психически проблеми ,което до голяма степен е от беднотията
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Уайът Ърп

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кики":

    Тумбстоун 😁
  • 25 ХАРЛИК

    9 3 Отговор
    Това е резултат от корумпираното ни " правосъдие" !!! Ако този селяндур знае че го чака яка присъда няма и да помисли за подобно нещо. Камо ли да стреля. Какво работи този!! ???? За да вади пистолет за изпреварване е психически лабилен. Кой му е дал разрешително??? И помнете ми думата !! Пак ще мине с глобичка и нещо там измислено!!!. И това да не знаеш кой ще те стреля по пътя Боко му казва стабилност аоня министъра на МВР - ВМЕСТО ДА СИ ОПРАВЯ БАТАЦИТЕ СЕ ЗАНИМАВА С ЗАЩИТА НА ГРОБ ПО ТЕМА МИГРАНТИ. В КОЧИНАТА ВЕЧЕ СИ С БЕЗСРОЧО ЖИТЕЛСТВА. СЛОКА МОЖЕ ДА ИЗТЕЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ !! НА ПЪТЯ , У ДОМА НА РАБ МЯСТО И Т. Н. И Т. Н. Ега ти кочината!!!
  • 26 ХАРЛИК

    5 1 Отговор
    Това е резултат от корумпираното ни " правосъдие" !!! Ако този селяндур знае че го чака яка присъда няма и да помисли за подобно нещо. Камо ли да стреля. Какво работи този!! ???? За да вади пистолет за изпреварване е психически лабилен. Кой му е дал разрешително??? И помнете ми думата !! Пак ще мине с глобичка и нещо там измислено!!!. И това да не знаеш кой ще те стреля по пътя Боко му казва стабилност аоня министъра на МВР - ВМЕСТО ДА СИ ОПРАВЯ БАТАЦИТЕ СЕ ЗАНИМАВА С ЗАЩИТА НА ГРОБ ПО ТЕМА МИГРАНТИ. В КОЧИНАТА ВЕЧЕ СИ С БЕЗСРОЧО ЖИТЕЛСТВА. СЛОКА МОЖЕ ДА ИЗТЕЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ !! НА ПЪТЯ , У ДОМА НА РАБ МЯСТО И Т. Н. И Т. Н. Ега ти кочината!!!
  • 27 Иван

    3 0 Отговор
    Какво е най-важно да направиш ако имаш газов пистолет?
    Да му изпилиш мерника,за да не те боли много когато ти го напъхат отзад!!!!!!
  • 28 Петър Праматаров

    1 1 Отговор
    Ще си го набара играча много се навъдиха
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Язе

    2 0 Отговор
    За газов пистолет май не се иска разрешително.Иначе предишният коментар е точен-удрям го,слизам и го правим на създърма.