Last news in Fakti

30 Юли, 2018 19:17 5 145 14

Рекорд! 532-ма задържани при мащабна наркоакция

  • задържани-
  • наркоакция-
  • наркотици

По време на специализирана полицейска операция по линия наркотици са задържани 532 лица, проверени са 14 301 лица и 5679 различни по вид превозни средства.
Това каза по време на брифинг градският прокурор на София Емилия Русинова, пише novini.bg.

Задържани са 6 лица, които са управлявали леки автомобили след употреба на наркотични вещества. Извършени са проверки в 293 питейни заведения на територията на София и са проведени 230 постови наблюдения над училища, паркове, обособени игрални площадки. „Образувани са 17 досъдебни производства и 124 бързи производства“, съобщи прокурор Русинова.

Тя обясни, че при тази операция са задържани около 4589 грама марихуана, амфетамин с общо тегло 65,9 грама, хероин с тегло 14,2 грама, хашиш с тегло 35 грама, кокаин с тегло 7,1 грама и шест насаждения марихуана.

По думите има и иззети наркотични вещества, които са предадени на изследвания и към момента не е установено тяхното количество. „Доколкото ми е известно са проверявани са и таксиметрови шофьори. Може да се каже, че операцията беше по-мащабна – резултатите показват това. Разбира се, работата по линия наркотици не приключва с тази операция“, каза още прокурор Русинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ssss3333

    18 3 Отговор
    Тцтцтц.....това количество щеше да зарадва многоо хора !
  • 2 реформите на Цецка

    31 1 Отговор
    Утре вече ще са на свобода...Но, ще се отчетат големи успехи в борбата с престъпността....
  • 3 Морук

    26 1 Отговор
    Не ми пишете колко сте хванали,а ми кажете колко ше са вътре в панделите,ама не тези панделите на яхти по морето,щот ни се повдига
  • 4 Простичко щангистче от Варна.

    4 1 Отговор
    Затвора е отражението на обществото... тоест няма такъв :D
  • 5 Bla Bla

    14 0 Отговор
    Само марихуаната като количество е повечко. Другото е смях в залата. Пак кокошкарите хванаха за акция за милион. Няма такава пералня на пари.
  • 6 148

    16 1 Отговор
    Утре нов рекорд!!!532-ма пуснати,след мащабна наркоакция!!!
  • 7 Цецо

    7 3 Отговор
    Някой продава без да се отчита на Тиквата..
    Плащайте си ве хора, не бъдете алчни ..
  • 8 Шопа

    2 1 Отговор
    У........ра!!!!!
  • 9 Уоди

    9 0 Отговор
    Иззети от крайните потребители смешни количества от народа който се продруса дела и пари взети от хората терор над народа не над разпространителите
    И вие вече не си вярвате еничари скапани ще страдат само ако сме единни .
  • 10 майната

    8 0 Отговор
    По време на специализирана полицейска операция по линия наркотици са задържани 532 лица, проверени са 14 301 лица и 5679 различни по вид превозни средства..... амфетамин с общо тегло 65,9 грама, хероин с тегло 14,2 грама, хашиш с тегло 35 грама, кокаин с тегло 7,1 грама и шест насаждения марихуана...?!?!?!? ОЛИГОФРЕЕЕНИИИ, ЩО ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ НА НАРОДАА!!! Поне не си казвайте да ви се не смее народа... РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИИ!!!!
  • 11 АНОНИМЕН

    4 0 Отговор
    СЯ ЖАНДАРМЕРИЯТА Я ВИДЯХМЕ ,И ЗА АКЦИЯТА РАЗБРАХМЕ ,АМА ПО МЕ ИНТЕРИСУВА КВО ЩЕ СТАНЕ В СЪДА .
  • 12 НАБЛЮДАТЕЛ

    9 0 Отговор
    А БЕ ХУБАВО ,ЧЕ ХВАЩАТЕ АМА ВСЕ КОГОТО МОЖЕТЕ ДА ХВАНЕТЕ,КАТО ПРОЧЕТОХ ЗАГЛАВИЕТО ,БРЕ ХВАНАЛИ СА НАРКОБАРОНИТЕ И КРАЙ ,А ТО ХВАНАЛИ КЛИЕНТИТЕ И ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ,А ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ И ШЕФОВЕТЕ КОГА ?
  • 13 гост

    1 0 Отговор
    Да правят като Дуерте. Разстрел на улицата и телета им да седят там по един два дни за назидание. Така се воюва с дилъри и наркотрафиканти
  • 14 гощо

    0 0 Отговор
    ГолЕм грамаж голЕмо нещо са задържали. Верно бая народ са проверили и задържали ма те вероятно са вън вече.