30 Юли, 2018 19:46 18 666 18

Скандални разкрития за жестокия убиец Радо Соколето

  • соколето

Убиецът на собственичката на заведението „Мръсното кебапче” Радослав Стипцаров-Соколето два дни се е укривал в къщата в село Бараково при братята от Благоевград Васил и Александър Манолови, след като е бил обявен за издирване на 24 юли, когато преби жестоко дъщерята на Снежана Достумска.

Къщата на ул. „Христо Ботев” № 15 по документи е собственост на покойния дядо на братята Манолови.

Присъствието на госта е останало незабелязано за местните хора, тъй като Соколето не е излизал навън. Радослав Стипцаров е бил жив докъм 11.30 часа.

Полицаите обкръжили къщата сутринта, когато той и домакинът му Васил Манолов, по прякор Чебурашка, също криминално проявен, са спали.

ри вида на ченгетата Манолов скочил през прозореца към двора, но моментално бил заловен.

Притиснат от полицаите, той обяснил какво е разположението на къщата и че Соколето е въоръжен и носи перука.

Последвал щурм на баретите, разпръснат е сълзотворен газ и Радослав се опитал да скочи от прозореца, но се отказал, налапал дулото на пушката и се гръмнал. Трупът е открит в спалнята по очи, с пушка двуцевка до него.

Оръжието е много рядко, не е ясно кой е собственикът, тъй като не е заведено в служба „КОС“.

Иззети са натривки от ръцете на Стипцаров, а балистичната експертиза ще установи със сигурност дали пушката, с която той се е гръмнал, е същата, с която бе застреляна от упор майката на приятелката му Силвия, пише struma.bg.

Припомняме, че седмица преди това той я преби и тя бе приета насинена с хематоми в болница. 36-годишната Силвия подала жалба в полицията, заради което Соколето започнал да ги тормози – нея и майка й.

Часове преди да бъде убита, Снежана Достумска празнува в заведението си „Мръсното кебапче” рождения ден на 10- годишната си внучка Симона.

Същия ден, четвъртък, на телефона на детето е изпратен SMS, че ще се случи нещо непоправимо. Снежана Достумска е застреляна, след като се прибира от тържеството – около 1,16 часа след полунощ в петък, пред блока си № 17 в кв. „Струмско“.

Независимо от факта, че основният заподозрян Радослав Стипцаров-Соколето се е самоубил, разследването на убийството на 58-годишната Снежана Достумска продължава. Назначени са съдебномедицински експертизи, както и експертизи на иззетите веществени доказателства, продължават разпитите на свидетелите.

Няма задържани лица, заяви говорителят на Окръжна прокуратура – Благоевград в момента Станислава Арабаджиева. В събота бяха погребенията на жертвата и на убиеца. Само шепа хора изпратиха в последния му път Соколето.

Любопитното е, че там е била и най-новата му приятелка. Тя е и единствената, която влязла в моргата да види трупа, са коментарите в село Бело поле.

Вчера тя все още е била в селото. Белополчани твърдят, че видели Соколето пред дома му 3 дни след побоя над бившата му приятелка.

В Благоевград пък хората още са в шок от разстрела на Снежана Достумска.

Веднага след като се разнесе черната вест за убийството на собственичката на „Мръсното кебабче“, хора започнаха да оставят цветя в нейна памет пред затвореното заведение.

Вчера на входа на „Мръсното кебапче” на пейка до ваза с цветя беше поставено съобщение, че заведението няма да работи до 12 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Будалата

    48 1 Отговор
    Това е заслужил проскубания врабец. Бренеке в Тиквата.
  • 3 Bat Sande

    72 0 Отговор
    Тоя като му гледам снимките....много филми е гледал. След седмица никой няма да се сети кои е!

    Коментиран от #4

  • 4 ха-ха-хаааа....

    4 71 Отговор

    До коментар #3 от "Bat Sande":

    Що пък за тебе някой ще се сети бе Дарвин.

    Коментиран от #5

  • 5 Bat Sande

    45 4 Отговор

    До коментар #4 от "ха-ха-хаааа....":

    Официално имам 2 деца. поне те ще се сещат докато ги има БЕ АЙНЩАЙН. Жената не я броя.
  • 6 Иван

    41 0 Отговор
    Ай стига сте ни занимавали с БОКЛУЦИ
  • 7 Будалата

    37 4 Отговор
    Какви бандити имаше време оно. Да вземем Чакъра обкръжен стреля хвърля гранати бие се като тигър. Та Боко Тиквата го трепе с гранотомет. А тоз пикльо проскубаното соколченце като потропали на портата се понаакал у шортите. Замислил се за момент така уцапан и смрадлив дека ке ода. И се гръмна в кратуната да не смради повече.
  • 8 СОКОЛЕТО Е МЪЖКАР

    7 35 Отговор
    Затова го харесвам. Може да се осере ама няма да се изложи. Мъжкар !

    Коментиран от #9

  • 9 Bat Sande

    8 6 Отговор

    До коментар #8 от "СОКОЛЕТО Е МЪЖКАР":

    Има много такива "герой", които за 200 грама припикано месо са натворили чудеса, но само един е останал в историята (аз поне за един се сещам). Много обаче са запомнени дали с добро или лошо, защото са имали нещо в задчерепното пространство и са драснали с нокът по стените на историята. Аз ако за всяка пТичка с която съм бил съм правил убииства-трябваше с населението на едно село да намаля България. ДА ама не смятам, че съм комплексар-живота продължава докато не спре!

    Коментиран от #13

  • 10 гларус

    25 2 Отговор
    Красота .Колко такива татуирани красавци срещаме??? Кои протестираше за Белене???Тогава обаче имахме държава.
  • 11 Орелчев

    3 4 Отговор
    Господ здраве да му дава.
  • 12 Ястребето

    22 0 Отговор
    В българия демокрацията нарои много такива, как им викаха, батки, патки и всичко от тоя сорт
  • 13 Сливов

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Bat Sande":

    Баце, 200 грама ли тежи една слива? Питам само?
  • 14 Хектор

    16 0 Отговор
    Всички серии на Транспортер е гледал тоя...селяк.
  • 15 Селчев

    19 2 Отговор
    С всяка нова татуировка, ставам все по-корав и непобедим.
  • 16 бай СПИРО ЧАЛЪМА

    4 2 Отговор
    ГОЛЕМО ИМЕ ИМА ТВА ЗАВЕДЕНИЕ ЛИ Е ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА ЛИ Е ХАКАМ ТИ ГО В КАСКЕТЯ
  • 17 Коко

    2 0 Отговор
    200 до към 1200 средно зависи колко е ползвано
  • 18 Крум

    2 0 Отговор
    Такива отрепки и измекяри има в всяко едно село и махала и във всеки един град независимо дали са български цигански турски или еди си кви бабаити.Докато не се намери някой да прочисти улиците от тях обикновените хора няма да видят спокойствие.