Last news in Fakti

2 Август, 2018 17:42 3 785 2

Простреляха с въздушна пушка мъж в челото, той не разбрал

  • пушка-
  • въздушна пушка-
  • прострелян

64-годишен мъж от Лом е бил прегледан в Центъра за спешна медицинска помощ и приет в болница с наранявания на челото.

На полицаите той разказал, че около 17.00 часа, на 1 август се прибирал към дома си, когато изведнъж усетил удар в челото. При преглед в ломската болница се оказало, че в челото на пострадалия има малък предмет, заседнал под кожата, пише "Дарик".

Мъжът е настанен за лечение в отделение по хирургия, без опасност за живота. При направената операция от раната е изваден предмет, наподобяващ сачма за въздушна пушка тип "Чашка".

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията в Лом. Извършени са процесуално-следствени действия. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спящите красавици

    11 4 Отговор
    Милиционерите сами ли се сезираха? Нали не можеха, трябвало потърпевшия да подаде молба.
  • 2 BAMBAM

    0 1 Отговор
    Алооо. . . спящите . . . . . събудете се , сега сме с ПОЛИЦИЯ !!!