Last news in Fakti

3 Август, 2018 16:53 2 585 3

Намушкаха с нож мъж в дома му, пребиха и госта му

  • намушкан-
  • пребит-
  • нож

Мъж е бил намушкан в дома си в Монтанско, а гостът му е бил пребит от бой. Кървавият инцидент е станал вчера към 16.30 часа, съобщават от МВР.

В полицията е получен сигнал за мъж, намушкан с нож във Вършец.

Ченгетата отишли на място и установили, че двама са влезли в двора къщата на 39-годишния И.К. Те се нахвърлили върху намиращия се там И.А. - на 33 години от Вършец, и го пребили.

Домакинът видял какво се случва и се спуснал да защити госта си. При мелето обаче са му нанесени 2 порезни рани на дясната ръка в областта на лакътя.

Полицаите провели оперативно-издирвателни мероприятия по „горещи” следи и открили извършителите.

Това били 36-годишния М.И. и 32-годишния К.Г. от Вършец. Извършен е оглед на местопроизшествието, с което е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 neww

    9 1 Отговор
    Гаранция 100лв и да го пускат, че го чакат още огледи!
  • 2 Будалата

    18 0 Отговор
    Ма тез от нашите ма како. Братчеда мандръсал шуренайка си и за това. Кат пийнат малко и на бой отиват.
  • 3 меркел кгб братя

    1 0 Отговор
    Лилави испражнения