5 Август, 2018 07:54 30 765 69

Само във ФАКТИ: Политическият чадър над Митьо Очите

  • митьо очите-
  • димитър желязков-
  • дрога

Несрин Узун и Бенчо Бенчев били освободени, след като българските власти потвърдили, че издирват само Димитър Желязков

Само във ФАКТИ: Политическият чадър над Митьо Очите - 1

Политици от всички цветове, а не само от ДПС и БСП, са играели комбина с Димитър Желязков – Митьо Очите. Това заявиха пред ФАКТИ източници, пожелали анонимност. Те посочват, че не случайно Митьо Очите е бил задържан в истанбулския хотел "Рамада" на площад "Таксим" заедно с бившия депутат от ДПС Несрин Узун и заместник - председателя на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев. Това е станало около 3 часа сутринта в събота.

Стаята на издирвания мафиот дори била платена от един от двамата политици. По тази причина тримата са били отведени от турските власти в ареста. След това е било уведомено Генералното ни консулство в Истанбул, но след като от София съобщили, че се интересуват само от Димитър Желязков, то другите двама - Несрин Узун и Бенчо Бенчев, са били освободени преди обяд в събота.

49-годишният Несрин Узун, който бе кмет на Руен и народен представител от парламентарната група на ДПС в 39-то и 40-то Народно събрание, също е бил в стаята, наета от Бенчев.

Последният е работодател на Митьо Очите, който се води консултант в охранителната фирма "Аркус - Сигурност".

Добре осведомени източници заявиха пред ФАКТИ, че през последните години Бенчев и Узун са имали общи бизнес интереси. Двамата са свързани с фирми, които развиват дейност в селското стопанство, строителството, хотелския бизнес и зелената енергия. Част от фирмите са регистрирани в Бургас, а друга в София. Някои от обектите на тези компании за охранявани от фирмата, където консултант е бил Димитър Желязков, твърдят запознати.

По неофициална информация на ФАКТИ Митьо Очите няма да бърза със своята екстрадация за България. Още от самото си задържане не е пожелал среща с български дипломат и протакал избора на адвокат, който да го представлява пред съда. Той се надява, че Турция, която е извън ЕС максимално ще забави неговото връщане в България.

Източници на ФАКТИ са убедени, че е имало изтичане на информация за полицейската акция в Бургаско, след като самият Митьо Очите се е прехвърлил набързо в Гърция.

Издирваният наркобарон напуснал България към Гърция, след като бил предупреден, че срещу него се готви полицейска операция. В южната ни съседка той бил предупреден, че се готви той да бъде обявен за издирване с „червена бюлетина“ от Интерпол.

По тази причина осъденият за наркотрафик българин е избягал от Гърция в Турция.

През последните месеци властите в Атина затегнаха мерките срещу трафика на наркотици. Хванатите наркотрафиканти получат тежки присъди, които се излежават в местни строго охранявани затвори.

От месеци вътрешното ни министерство било подложено на натиск да се справи с трафика на дрога. Изчезването на смятания за кокаинов крал на Европа – Евелин Банев – Брендо само преляло чашата на търпението на западните партньорски служби.

В неофициални разговори били ясно посочено, че в готвения годишен доклад за напредъка на България по правосъдие и вътрешни работи ще бъде забравен дипломатичния изказ и нещата щели да бъдат назовани с истинските им имена. След години на реформи и дадени милиони евро България не показвала воля за справяне нито с бежанския натиск, нито с трафика на дрога.

Австрия като ротационен председател на ЕС не искала да продължава трафика на мигранти през Балканския път. Неговите две врати за вход са Гърция и България.

Изчезването на Брендо ясно демонстрирало, че институциите в София са пропити от корупция и слаби.

В отговор от МВР решили да покажат с ареста на Митьо Очите , че има воля за справяне с проблема...... Но кой издаде бащина дружина?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От лагера в Белене

    230 10 Отговор
    Има ДПС,има проблем........Няма ДПС-ДС,няма проблем.....
    Да бъде светла и вечна паметта на великия-Адолф Хитлер!!!!!!!!!!

    Коментиран от #2, #4, #54

  • 2 мижи да те лажем

    198 17 Отговор

    До коментар #1 от "От лагера в Белене":

    То проблема де да беше само в ДПС.......колко време гербаджийската сган е на власт а Митьо продължава да прави квото си иска. Тия арести са поредната доза прах в очите, че нещо се прави. Понеже ЕС натисна тиквата за някви реални резултати по темата и ся пак ще има ПР бутафорни акции за отвличане на вниманието и печелене на време.
  • 3 Радан

    125 7 Отговор
    "Лицата на политическата мафия са ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака. Те гласуваха и за предишния състав на ВСС, гласуваха заедно и за новия състав. Има сговор, имаше го и при нас, ние уж управлявахме, но зад нас Борисов и Пеевски взимаха решенията", каза бившият лидер на ДСБ.

    Той бе категоричен, че БСП е "голямото менте на този парламент", защото уж се правят на опозиция, а гласуват за статуквото с ГЕРБ. "Кандидатите на БСП за ВСС, които бяха избрани са от кръга на Цацаров и Пеевски, отпадналите трима бяха добри юристи, но послужиха за фон", каза накрая той.
  • 4 Шикългрубер

    128 2 Отговор

    До коментар #1 от "От лагера в Белене":

    То да бяха само крадливите фесчета , то са всички всички алчни политически боклуци, и те така вече 30 г.
  • 5 Смех в залата на съда

    120 1 Отговор
    Ей това е плиткоумен български прокурор: Задържан със свръзките си, а свръзките пуснати. Цял свят ще се смее на нашето правосъдие. Не могат или не искат да гледат и да решат изцяло проблема.

    Коментиран от #8

  • 6 ДАНС

    126 6 Отговор
    Абсолютно ясно, е че бързото изнасяне на Очите към Гърция е в резултат от подадена информация. Онзи ден прокуратурата се чудиха как да замажат очите на обществото, че уж нямало такова нещо. Веднага след това съобщиха, че Митьо се мота в Гърция в точно определен град и точно определен хотел. И после някак за по- малко от денонощие същия е в Турция и се знае къде в Истамбул и в кой хотел... Да разправят на някой друг, че няма свързаност между властта и престъпността. Очите не от вчера е ясно с какво се занимава, вероятно вече не е удобен или просто е спрял да си плаща но пожарникаря и Цветанов. От 2009 година са на власт и изведнъж разбраха, че Очите е престъпник!

    Коментиран от #14, #17

  • 7 Гербераст онанист

    65 6 Отговор
    Глупости...вчера премиерина каза че сме и най красиви и сме най добри в Европа....

    Коментиран от #60

  • 8 ДАНС

    86 2 Отговор

    До коментар #5 от "Смех в залата на съда":

    Пуснати са защото няма партия, която да не е замесена! -Пускат партийните лекета за да не започне вадене на кирливи ризи между управляващата тройна коалиция ГЕРБ, ДПС и БСП. - Както е видно обществените поръчки към фирмите на посочените партии не спират. -Това за мен поне е достатъчно основание да ги мисля за обвързани чрез бизнеса коалиция
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Stefko 88

    70 0 Отговор
    Е това е ....След години на реформи и дадени милиони евро България не показвала воля за справяне нито с бежанския натиск, нито с трафика на дрога.
  • 11 мафия

    82 1 Отговор
    Всички политически партии, участвали някога във властта, са се превърнали в организирани престъпни групи. Корупция, контрабанда, връзки с престъпници, лобизъм политически чадъри, привилегии и т.н. Затова думата политик, почти у всеки редови българин предизвиква гняв и отвращение. Затова и партиите не могат да се издържат от членски внос, а си гласуваха огромни държавни субсидии - на гърба на народа.
  • 12 пешо

    66 2 Отговор
    За никого не е тайна, че в Бургас Бенчо е главния източник на пари за БСП. Дори лидерите на БСП го обвиниха , че е намалил размера на субсидията? Бенчо събира около себе си политици и криминалния контингент, на границата на закона и престъплението.
  • 13 СссереМ

    19 63 Отговор
    Като пишете че политици от всички партии са упражнявали чадър защо не ги посочите?Тук виждам че се касае само за дългогодишните партньори БСП и ДПС,или е по важно да очерним добрата работа на правителството в борбата с организираната престъпност.

    Коментиран от #59, #65

  • 14 СссереМ

    12 48 Отговор

    До коментар #6 от "ДАНС":

    Точно ГЕРБ го вкараха в Белене,руска подлого.

    Коментиран от #20, #61

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ефтини сензации

    37 14 Отговор
    Изводът???
    Дпс и бсп покровителстват престъпници!!!
  • 17 Ефтини сензации

    18 28 Отговор

    До коментар #6 от "ДАНС":

    След като лъсват дълаверите на биесиепето и техните патерици дпс, макар, че отдавна имам подозрения, че патерица на дпс са биесипето, веднага и на момента се отклонява вниманието с дежурното плюене по правителството.

    Е нормално да сте вбесени, как се издънихте както само комунистическото простолюдие си може...

    Коментиран от #21, #26

  • 18 Патриот

    47 7 Отговор

    До коментар #15 от "No name":

    Почти си прав. Започва с Митьо Очите. После преминава през както казаха по една телевизия "трагичните бедствия" или "бедствените трагедии" (забравих вече, за 5 мин гледах български новини) и завършва пак с Митьо Очите и Пожарникаря, който все иска да го залови и все не може, а се води Борец срещу престъпността(мутра и наркотрафикант по съвместителство).
    Кой ли още гледа продажни български телевизи
  • 19 Чичо АДИ

    52 4 Отговор
    Диктатура ,лагери и бесене по лампите за 10 год като при Чичо Ади и няма да има очи тикви кратуни и тем подобна измет !! А не някакви толерасти да ни сапунисват че сме демокрация и ням кво си .да отворят Белене и да ги стигне любовта на Чичо та да видят как е без вазелин !!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Дам

    42 0 Отговор
    Нищо ново тука - депутати, кметове, съветници, консултанти, полицаи, прокурори и мутри от организираната престъпност на едно и си въртят бизнеси за милиони пред овчия поглед на гласоподавателя... Местя го ...
  • 23 Оставка

    43 1 Отговор
    Има си хас. Мафията се е сраснала с държавата. Те никога не са били разделени де, ама с овчи народ - толкова. Нека търпи и да хули в интернет.
  • 24 БКП БСП

    41 6 Отговор
    ГЕНЕРАЛ БРИГАДИР - куриера на парите от рекет и наркотици - от Митьо към Позитано 20!....половит БГ го знае. но прокур.НЕ!
  • 25 Ефтини сензации

    33 8 Отговор

    До коментар #21 от "ДАНС":

    Не беше отдавна, времето, когато станишката под диктата на дпс назначи същото това цитирано прасе за шеф на данс, да си спомним и за мляскането на орлов мост между местаня и станишеф.
    После пак викаш да вярваме на пропагандата на комунистическото простолюдие.
    Вярвай като ти е толкова у главата...

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ДАНС

    48 3 Отговор

    До коментар #25 от "Ефтини сензации":

    Ти какво се опитваш да ми кажеш? Че Борисов е по-малко замесен с ДПС отколкото БСП? - Че на кой му пука, кой е по- малко или повече замесен? - На ли е замесен! - Това е достатъчно основание да си хваща пътя и да облича раираната риза! Няма омаловажаващи факти нашия! - Разбираш ли? Щом са овързани и крадат заедно, трябва да понесат последствията! Не ме интересува друго! Дебелия пожарникар крадат с Прасето, Доган и другите маймуни от нашите пари! - Щом крадат нямат място във властта. - Хич не ми ги оправдавай! Ще станат 10 години откакто мухльото от Банкя се оправдава с предходните и краде безочливо! При такъв период няма оправдания! - Ясно, е че е вързан престъпният свят и е ясно, че няма разлика между вашата партия ГЕРБ и останалите стари партии. - Всичките крадат в купом! За това aut и после сопа! - Хич не ми вади оправдания! - За кражбите оправдания няма! Митьо Очите е поредният случай доказващ връзката с властта, какво има повече да се дискутира. Да ми обясняваш за едни какво правили преди 10 години... - Борисов бе избран за да ги вкара в затвора! - Не да се оправдава и не да краде, поединично и в едно с тях! За такива хора има само едно решение! - Бой и кауш!

    Коментиран от #31

  • 28 Ефтини сензации

    12 29 Отговор

    До коментар #26 от "Чичо АДИ":

    Заслепено е само комунистическото простолюдие, останалите си имаме достатъчно акъл за да работим и изкарваме предостатъчно, без да ни дреме особено кой точно управлява, стига да не е комунистическото простолюдие, че там нещата... Като при всяко простолюдие....
    А ти си лекувай шизофренията овреме, че като те гледам как пишеш нещата отдавна са прехвърлили нормалното човешко поведение...
  • 29 ТОДОР ДЖУГАНА

    27 1 Отговор
    КАК КОЙ МУ Е ПОШУШНАЛ , ЧЕ ТЕ ХОРАТА СА БИЛИ С НЕГО ДА ГО ЗАКРИЛЯТ , САМО НА „ФАКТИ” ЛИ НЕ Е ИЗВЕСНО КОЙ РЪКОВОДИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ИЛИ ТАКА ВИ ИЗНАСЯ ?! ТЕЗИ ДВЕТЕ ПАРТИИ СЪЗДАДОХА МАФИЯТА, И МИ ИНТЕРЕСНО КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИХА ЛИДЕРИТЕ НА БСП И ДПС , ЗАЩО НЕ СА ТАКА НАХЪСАНИ , КАТО ДРУГ ПЪТ , ДА ОБЕСНЯВАТ НА НАРОДА ЗА МУТРИТЕ !?
  • 30 месара

    18 3 Отговор
    на бсп_то и дпс_то напълно им падна реномето! едните обещават на бабите козички и по добър живот, а другите се борили за права и свободи!
  • 31 Ефтини сензации

    13 20 Отговор

    До коментар #27 от "ДАНС":

    Опитвам се да ти кажа, че ми е все тая за пропагандата на комунистическото простолюдие.😊😀😁
    Отивам да бачкам, за разлика с комунистическото простолюдие, дето само реве, че било гладно и нямало кой да му дава...

    Коментиран от #43

  • 32 Турция вън от Европа

    21 1 Отговор
    И после тука турчолята надават вой и спамят от 2 дни, а както се вижда и те са в кюпа с Митьо Очите.
  • 33 А БЕ

    17 18 Отговор
    За комунизма реват само простолюдие и мързеливите, защото те свикнаха през комунизма да лежат без да си размърдват мозъка им се намира някаква лентяйска работа за мизерно заплащане и така си кретат тъпунгерите цял живот !
  • 34 СссереМ

    14 19 Отговор

    До коментар #20 от "ДАНС":

    Я погледни митьо колко години изкара на "стаж" в белене,след като на комунягите 10 години им вършеше мокрите поръчки и им спонсорираха изборите с пари от наркотиците,смешни сте всички червенотиквеновчета.

    Коментиран от #35, #46

  • 35 гост

    11 7 Отговор

    До коментар #34 от "СссереМ":

    Ти си клеветник. А това е подсъдно.
  • 36 ИВАН

    13 1 Отговор
    И другите двама са за затвора - така казва НАРОДА ...
  • 37 гост

    39 1 Отговор
    Борисов да питам, защо не е задържан Бенчев и Несрин? Кво става? Това не е ли връзка на депутати с организираната престъпност?

    Коментиран от #44

  • 38 само питам

    46 1 Отговор
    Митю Очите бе най-добре лекувания българин в последните години. За него нямаше справки - платени ли са му осигуровките; оставиха болниците в половин България без кръв. Най-големите ни хирурзи спешно ги командироваха да го оперират и дундуркат. Министри се заеха с охраната му. И всичко това за един пласьор и рекетьор от национален мащаб, който влетя с банда главорези с бухалки в заведение на Черноморието и напълни медиите в Европа и света с репортажи. Като как впрочем се движи делото, оневиниха ли го, или още е невинна жертва?
  • 39 волен сидеров

    20 4 Отговор
    а гласувайте СЕГА ЗА БСП И ДПС
    и не прехвърляйте вината само на дпс ,вижте кво направиха НФСБ-прочутите циркаджии от псевдопатриотите
    разбрахте ли ,че всички плюят в една паница и после заедно ядат от нея.....
    глупав и калпав народ-който джурналистите водят за носа по команда на 240 гълфона +– още поне толкова задкулисно
    тъй ни се пада
  • 40 ФЖГН

    25 2 Отговор
    Няма БСП, няма ДПС, СДС и ГЕРБ, няма Обеднели патриоти - всичките са огладнели за пари. Карат се в парламента , а навън са заедно в бшзнеса, моябетчета, хапване и пийване. Народа чека да го опраят, още че почека.
  • 41 истината

    10 9 Отговор
    Указа се че политическият чадър над Митю очите е Комунистически ,както и целият борчески период .
  • 42 Усмивката

    9 0 Отговор
    И не само върху Очите.Всяко известно до втръсване непослушник, е,...докато не се размерише чак до интерпол ,тогава на нашите им се отпушват носовете
  • 43 ДАНС

    13 1 Отговор

    До коментар #31 от "Ефтини сензации":

    Те само цървулите бачкат в неделя. - Онези, които са толкова глупави, че не могат да си намерят свястна работа. Какво работиш? - Дюнери? - На някой паркинг пазач? - Късаш билетчета в автобуса?

    Коментиран от #49

  • 44 Усмивката

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    Е....Е.....Е
  • 45 Студент

    10 14 Отговор
    Всички родени преди 1980-та вън от политиката и парламента,отровиха ни животеца тия мръсни,дърти,съсухрени,смърдящи на сяра,нафталинени,долнопробни комуно-фашизирани свине
  • 46 ДАНС

    22 1 Отговор

    До коментар #34 от "СссереМ":

    Специално заради теб се разрових по- навътре! Митьо Очите е заловен през 2007 година и е вкаран в затвора. - Борисов идва на власт през юли 2009 година. Е да ама Митьо очите излиза от затвора по времето на ГЕРБ нали? - На 02 март 2012 година Митьо излиза от затвора! Ееее? Какви тъпотии ми говориш? Кого са вкарали в затвора ГЕРБ и кога излиза Митьо на свобода? - На кой ги разправяш тези? - Като казвам, че сте винаги неподготвени, не го казвам случайно! Ти явно нямаш много ум! Говориш за нещо без да го провериш! А аз казвам междувременно, че сте неподготвени... Толкова ли не ти стига акъла, да схванеш че ще бъдат проверени думите ти? - Излагаш се и не знам да ли виждаш това!?!

    Коментиран от #48

  • 47 Стефан

    29 0 Отговор
    Дано хората да прогледнат че ПАРТИИТЕ създадоха престъпните групировки, партиите направиха такива закони за да се измъкват от правосъдието тези боклуци, и най важното НЕ ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ защото ги легитимирате, изрода дето уби детето онзи ден в Златоград имал 20 глоби и 14 фиша, във всяка друга държава това е РЕЦИДИВ и се налага ЗАТВОР, но в кочината България е НИЩО, затова млади приятели или бягайте от тази клоака или хващайте сопите и бой, съжалявам че така го казвам , но мисля че съм прав.
  • 48 СссереМ

    6 6 Отговор

    До коментар #46 от "ДАНС":

    Недей лъга ВИЖ кога влиза в затвора, преди това е хващан 20 пъти и е пускан.

    Коментиран от #52

  • 49 Ефтини сензации

    6 19 Отговор

    До коментар #43 от "ДАНС":

    Виж как добре съм те преценил. 😃
    Комунистическото простолюдие се характеризира с огромен мързел, простотия наглост и сбор от почти всички отрицателни качества...
    Глупако работя за себе си и плащам заплата на 250 човека. Не очаквам от простолюдие като теб да разбере каквото и да било. Ти си си лентяй дето само врещи дайте и през останалото време гледащ какво да открадне типично комунистическо простолюдие...

    Коментиран от #53, #56, #63, #66

  • 50 Кую

    10 0 Отговор
    Какъв чадър?То си е таван на бункер.
  • 51 Пламен

    8 1 Отговор
    Не ни занимавайте с глупости! Някакъв престъпен ъндърграуд контингент?! Стига! МВР работи - дрън-дрън. Може ли в петък за един ден отиване и връщане (2х150км) да видя само една патрулка с ЕДИН!! милиционер вътре да отдъхва на сянка? А всички карат като за последно... За румънците не ми се говори.
    Проследете какви мерки взима държавата за компенсация и възстановяване от наводненията по райони - Мизийско, Тетевенско, Чепеларско. Дайте да видим, какво е решението за допълнителните средства за децата с увреждания. Как вървят поръчките за модернизацията на армията?
  • 52 ДАНС

    15 0 Отговор

    До коментар #48 от "СссереМ":

    Аз година дадох на влизане и на излизане ти? - Нищо!
    Сега ще ти пусна линк на любимата телевизия на Борисов - БТВ.
    Изявлението е Публикувано в 18:04 ч. 18.04.2011 г. - Обновено в 20:32 ч. 18.04.2011 г. в сайта на БТВ. Там има кратко експозе за събитието, което завършва с : Димитър Желязков беше осъден на 4 години и 6 месеца затвор за наркотрафик. Той излежа присъдата си и вече е на свобода. ( Сам можеш да смяташ с + и - нали? Върни от посочената дата на изявлението 18.04.2011 излежаната присъда )
    Ето ти линк: https://btvnovinite.bg/709947732-Otnemat_imushtestvo_za_nad_10_miliona_leva_ot_Mityo_Ochite.htl
  • 53 ДАНС

    15 0 Отговор

    До коментар #49 от "Ефтини сензации":

    То и аз работя за себе си, но събота и неделя почивам иначе имам към 1 милион работници. - Наричат се чиновници наредени на държавната хранилка и са на бюджетна издръжка. П.С. Не го вади голям! - Няма на кой да го показваш, особено тук!
  • 54 Alf

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "От лагера в Белене":

    И какво общо имат Адолф и ДПС, глупендер прост?!?
  • 55 Българин

    12 0 Отговор
    Абе хора, мафията цвят има ли? Няма и никога не е имала. Лошото е, че сега управляващите издигат от доста време диктатурата и кражбата на едро в ранг на национална политика. Да припомня само последния случай от Столична община за онази система за информация на натовареността на градския транспорт. Сделка за 85 милиона, при оценка на експерти от 35 милиона. Къде отиват останалите 50 милиона? Или и кмета Фандъкова не знае? Това са милиони бе хора, не 100- 200 хиляди, че да не знае. Такава е схемата и в цялата ни скапана държава. И такава ще бъде докато тези са на власт. Кражба на едро. Иначе няма 120 милиона за майките на деца с увреждания, но има за кражба. Майната им.
  • 56 Чичо АДИ

    13 2 Отговор

    До коментар #49 от "Ефтини сензации":

    Хайдеее започна се , всичко ще си кажеш значи си ГРОБаджия затова така страстно плюеш ,иначе няма кой да търпи "честен частник" който не снася в полога на пожарникаря ! А колко плащаш на тези 250 човека ? Всички казвате "АЗ ВИ ДАВАМ ЗАПЛАТИ" все едно тия хора по цял ден седят и чакат пари много е гот като доде оня с Аудито 8 и каже "Хайде да изкопаем една дупка" и ти си от този сорт лентяи дето си мислят че въртят земята ! То и Тиквата като теб говори несвързано за "Кофтият материал" в БГ . ГРОБАДЖИИСКА ПОДЛОГА .Ако верно си толкова гоУем внимавай да няма и в твойто Ауди кирки в капака !! Че народната любов боли без вазелин!
  • 57 БСП ДПС Евророма

    2 2 Отговор
    БСП=ДПС=Евророма!
  • 58 Ангел

    8 2 Отговор
    Когато Иван Костов каза че ДПС са проклятието на България всички го оплюха, като се почне от мадам В, явочника Тошев, ДОНОСНИКА Димитър, човека фалит - Петьо Блъсков, и разни мижитурки борещи се за пари и власт , така че дано прогледнете и да гласувате с собствените си глави, а не с полюциите на червен Кольо и Андрей Райчев и Кънчо мунчо.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Топ

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гербераст онанист":

    Ако имаш в предвид Сестра му Дъщеря му и той си е...и май.....та !
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 неизвестен митьо очите

    2 0 Отговор
    Пушилка посред лято и това е. След като депутатите те прикриват няма затвор. Аз понеже съм тъп не схващам как тъй се знае име, адрес, и как изглежда, мръсния му бизнес какъв е и е на свобода. Това по пътя на логиката значи следното - покровителство във всякаква форма.
  • 63 Пленелиев

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "Ефтини сензации":

    Братле ти си яко соросоидно красиво и умно простолюдие!явно с малка шишка щом повтаряш цял ден едно и също като папагал!
  • 64 Професионалиста

    5 0 Отговор
    Хахаха ми че то в България,наркотрафикантите и най-големите престъпници са на власе бре.Б.Б-С.Ц-Д.П, хайде да не продължавам,той списъка може всеки българин да го каже. Воля имало,ама не за справяне а за продължаване на проблема.Такива като очите са само посредници и бушони,на Ал Капони.
  • 65 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "СссереМ":

    Ти си пълен тъпан...р
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Паток

    0 0 Отговор
    Поредната поръчкова статия на г-жа Атанасова.
    Наглед дребна грешка - изпуснат препинателен знак ? в заглавието, и от журналист събрал някаква информация, която го води до извода "Публикувано във факти.бг: Но кой издаде бащина дружина?" и логичното продължение - Политическият чадър? изведнъж самата тя се превръща в новина - "Публикувано във факти.бг: Политическият чадър над Митьо Очите". Вече може да я цитираме.
  • 68 Нема лошо

    0 0 Отговор
    Спокойно,нема да му сложат вериги и да го приковат към леглато - човекът не е опасен за властимащите като окованата във вериги кметица на Младост
  • 69 Нема лошо

    0 0 Отговор
    Спокойно,нема да му сложат вериги и да го приковат към леглато - човекът не е опасен за властимащите като окованата във вериги кметица на Младост