Last news in Fakti

23 Февруари, 2012 16:42 4 590 1

Обраха сърф училището на гаджето на Лора Крумова

  • лора крумова-
  • сотир
Обраха сърф училището на гаджето на Лора Крумова - 1
Снимка: Бесове

Крадци изнесоха оборудването от училището за сърфисти на приятеля на ТВ водещата Лора Крумова - Сотир. Известната школа се намира между къмпингите Градина и Златна рибка. Всяко лято там знаменитостите от родната сцена и екран отмарят и се учат да сърфират. В близост до сърф школата е почти легендарният „Баш Бар”.

Обирът е станал през периода между 6 и 21 февруари, съобщиха от пресцентъра на МВР. Крадци отмъкнали 10 греди 10/10 с дължина 4 м. и 20 дъски с дебелина 2,5 см и дължина 4 м.

Точната стойност на нанесените от кражбата щети е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция“ - Созопол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитричка Иванова

    1 0 Отговор
    Изгорени са веке. Търсете крадците в съседния катун.