7 Август, 2018 09:46 3 008 4

7 г. затвор за българин в Англия, убил пенсионер в катастрофа

  • слави тодоров-
  • осъден-
  • катастрофа

Български мигрант, който миналата година под въздействието на алкохол причинява автомобилна катастрофа, при която загива възрастен шофьор на такси, е осъден на седем години затвор в Шотландия, предаде "Дейли Експрес".

Слави Тодоров, под въздействие на алкохол врязва миналия юли своя джип в частно такси, шофирано от 76-годишния Нийл Маки в графство Айършир в Шотландия. Възрастният мъж умира по-късно в болницата от раните си.

Съдът в Единбург осъди 34-годишният Тодоров за причиняване на смърт с опасно шофиране под въздействие на алкохол, на равнища три пъти над разрешеното.

Съдията по делото заяви, че е взел предвид, че извършителят е демонстрирал съжаление за случилото се, както и факта, че той наскоро се е върнал от България, където автомобилите шофират от обратната страна на пътищата в сравнение с Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Око за око

    21 2 Отговор
    Предлагам сега да го върнем въпросният господин в Бг и да постъпим като британците - да го освободим, защото не признавам процеса, по който е съден. Същото се случва с всички изроди убили българи в България и върнати във Великобритания.
  • 2 бърз и яростен

    20 2 Отговор
    7 години ефективно въпреки "смекчаващите вината обстоятелства"........тоя нашия си е мислел че там МОЖЕ ДА му се размине както в БГ, да ама не.
  • 3 Темида

    3 0 Отговор
    Щото нали всички експерти се чудят как да се справят с войната по пътищата. Амииии ето.....................
    Справка в България за подобно нещо (което се случва абсолютно всеки ден) незнам закона какво предвижда ама аз ефективна присъда не съм чувал да е дадена на някой!!!!!!!!!!!!! Ама протест срещу съда няма. Само за лифта и за офцете......Приоритети......
  • 4 незнайко

    1 1 Отговор
    Какво общо има АЛКОХОЛА с това от коя страна се шофира ??? Има ли дрога и алкохол при смъртен случай в "панделата" до живот !!!