Last news in Fakti

8 Август, 2018 11:10 3 736 5

Четирима закопчани след мащабна акция на входа на Пловдив

  • акция-
  • арестувани-
  • марихуана

Трима мъже са задържани при мащабна специализирана полицейска операция на входа на Пловдив. В събота вечерта на автомагистрала "Тракия", на влизане в града при отбивката на Радиново, са спрени за проверка "Пежо" и мотоциклет "Ямаха".

В автомобила пътували Айкан Камберов /20/ и Никола Сиваков /23/, а ямахата управлявал 48-годишния Георги Неделчев от Белащица.

При обиските в автомобила, мотора и домовете на тримата, са намерени близо 3,5 кг марихуана. В операцията са участвали служители на Криминална полиция и Специализираните полицейски сили.

В последствие е задържан и още един член на групата - 45 - годишния Йордан Каракашев от Петричко, пише trafficnews.bg.

Тревата, която е намерена при обиските, е с високо качество. Доставчик е Каракашев.

Николай Сиваков тази година за втори път е арестуван с наркотици. На 27 февруари тази година служители на 1 РУ на МВР-Пловдив извършили претърсване и изземване в дома на Сиваков.

На стълбище, което водело към таванско помещение, били намерени и иззети два полиетиленови плика, съдържащи общо 2 кг марихуана на стойност 12 066 лева, електронна везна и 7200 лева, намиращи се в стая от жилището.

Айкан е с чисто досие, живее с родителите си в Браниполе. Никола Сиваков Айкан Камберов Георги Неделчев Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 354 ал. 1 от Наказателния кодекс.

С постановление на Окръжна прокуратура четиримата са задържани за 72 часа в следствения арест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 евродебил

    6 2 Отговор
    Бе, дан би да наближават изборите, че така е нарастнала "полицейската активност". Да хвърля прах в очите на слепите.
  • 2 балъкчия

    5 1 Отговор
    Много цаца туй лято.
  • 3 А БЕ

    5 4 Отговор
    За разлика от БСП някой иска да се справи с престъпността !!!

    Коментиран от #4

  • 4 Пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "А БЕ":

    Нито БСП, нито ГЕРБ искат да се справят с престъпността, напротив, битовата престъпност е извън всякакъв контрол и това е умишлено.
  • 5 Ахмак

    3 0 Отговор
    Много шум ,за нищо! Хванали 3,5кг. Не могат даже и надницире си да докарат. То са, качулки,следователи, дознатели и т.н. А, големите престъпници? Тях... Никога!