8 Август, 2018 16:52 3 647 10

Съседи видели убиеца на малката Никол целия в кръв - казал им, че варил лютеница

  • никол-
  • асансьор-
  • иван иванов

Съседи са видели обвинения в зловещото убийство на ученичката Никол Йончева – Иван Иванов, опръскан в кръв пред блока в бургаския ж.к. „Меден рудник“.

Чехлите, с които бил обут, били скъсани. На въпрос защо е изцапан, той отговорил, че се връща от село, където правили лютеница. Това стана ясно днес в кулоарите на Бургаския окръжен съд, където се гледа делото за жестоката смърт на момичето, съобщи burgasinfo.com.

Майката на Никол – Мими Ставрева, каза, че вероятно никога няма да стане ясно какво точно е казал Иван на момичето, за да я привлече в „Меден рудник“, където в асансьора на блок 108 тя беше убита. В социалната мрежа те са си писали общи неща.

Днес ще бъдат разпитани нови свидетели и вещи лица. Очаква се днес или утре делото да приключи. То се гледа при закрити врата, като първите свидетели вече влязоха в съдебната зала.

Убийството на Никол стана на 20 август миналата година и ужаси не само Бургас, но и цялата страна с особената си жестокост. Иван Иванов е обвинен в това, че в асансьорна кабина на блок, умишлено умъртвил малолетното момиче чрез нанасяне на удар - пробождане с лявата ръка, с остър нож, в областта на дясната част на врата, при което е прерязана вътрешната сънна артерия и е причинена силна кръвозагуба и остра анемия, довела до смъртта й.

Убийството е извършено по особено мъчителен начин за убитата - пострадалата е останала в съзнание след пробождането.

Обвиняемият Иван е нанесъл смъртоносния удар с нож, след което е оставил умиращата в асансьорната кабина, въпреки виковете й за помощ и се отдалечил от мястото на убийството.

Макар и непълнолетен, обвиняемият е разбирал свойството и значението на извършеното от него и е могъл да ръководи постъпките си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    35 0 Отговор
    Смъртна присъда!

    Коментиран от #5

  • 2 Будалата

    14 0 Отговор
    Ко да каже човек за тоз лъскащ малкото бастунче скапаняк. То му се допикало а то си помислило че му се до мандръсало. То вземи заколи момичето ужас.
  • 3 гост

    19 0 Отговор
    Смъртна присъда или доживотен затвор без право на замяна.Това е патологичен убиец,пак ще го направи
  • 4 Гост

    20 0 Отговор
    Незабавна евтаназия на социопата
  • 5 гост

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ужас":

    Трябва да върнат смъртното наказание гладувам с две ръце
  • 6 ванката

    2 11 Отговор
    жалко че ще се затрие живота на още едно семейство освен това на убитото момиче за да се прикрие истинския убиец наистина жалка държава дано детето е на по лек режим че е много гадно да те осъдят за нещо което не си направил а по времето на бойко полицая имаше много много такива "разкрити" престъпления за да видят хората че този човек е някаъв народозащитник че да го направят посше кмет та накрая и да си заеме поста за който бе подготвян още от съвременното царско управление в лицето на ндсв

    Коментиран от #9, #10

  • 7 Така де

    7 0 Отговор
    При убийства от непълнолетни трябва да се привличат и родителите като обвиняеми, заради недостатъчно възпитание и контрол над децата си. Трябва иван и зялото му семейство да получат смъртно наказание
  • 8 Усмивката

    6 0 Отговор
    Тъй си спомнян за законите на Хан Крум ...що ли
  • 9 До Ванката.А

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ванката":

    Толкова си. Прост че чак не истина Абе тъпанар като си знаеш колко ти е пипето поне не се излагай.
  • 10 Набора

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ванката":

    Прост Прост та чак смешен.