Last news in Fakti

14 Август, 2018 10:01 4 707 5

Задържаха със 166 пакетчета хероин синовете на Кривия

  • бахтияр кривия-
  • столипиново-
  • хероин

Две наркобанди са ударени при операция на Криминална и Шесто районно

Две групи наркодилъри в пловдивския квартал "Столипиново" са били ударени при акция на Криминална полиция и Шесто районно. На ул. "Джебел" са арестувани братята Рангел/21/ и Иван /16/ Михайлови и братовчед им Михаил. При обиска в домовете им полицаите са намерили 166 пакетчета хероин с тегло близо 12 грама, пише "Трафикнюз".

Рангел и Иван са синове на един от известните дилъри в гетото Бахтияр Кривия. Той излежава присъда за разпространение на наркотици в пловдивския затвор. Тримата ще бъдат съдени по бързото производство.

В ареста след операцията е и друг местен дилър - 58-годишния Кирил Йорданов, по- звестен като Кадрито. Той е заловен в компанията на пласьора Али и приятелката му , в която също са намерени наркотици. При претърсването от Кадрито са извзети 100 пакетчета бонзай.

Йорданов е задържан за 72 часа, предстои Окръжна прокуратура да поиска постоянен арест. Кадри е криминално проявен, има условна присъда, а новото престъпление е извършено по вревме на изпитателния срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отивам да повръщам

    37 1 Отговор
    Егати и прекорите.А имаше и един Тиквата ,него дали го хванаха?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тарама хайвер

    11 1 Отговор
    Тиквата е под прикритие.Буда е бил преди сега е Боко,Винету,Суджука и ще няколко партизански имена има в архива си бате ви Бойко.

    Коментиран от #4

  • 4 Признай си червен боклук

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Тарама хайвер":

    Да не пише Курнелка а?
  • 5 Анадолския

    2 0 Отговор
    Ееех ако бяхме Китай ,после щяха да дължат пари и за оловото