14 Август, 2018 17:48 2 502 5

Глобиха жената, била полицаи гола до кръста

  • полицаи-
  • кв. "смирненски"-
  • гола до кръста
Глобиха жената, била полицаи гола до кръста - 1

Наложиха глоба в размер на 200 лв. на жената, задържана след пиянски скандал, разиграл се в пловдивския квартал "Смирненски" в събота вечерта, съобщи TrafficNews.bg.

Екшънът се разиграл се след сигнал за нарушаване на нощната тишина в апартамент в квартала. Униформени от Второ РУ се отзовали на повикването и заварили трима мъже и гола до кръста жена.

Тя скочила срещу полицаите с обиди, като е започнала и да ги налага с ръце и крака. В разправата се включил и мъж, който се оказал неин любовник. Служителите на МВР успели да укротят буйстващите пловдивчани, като ги отвели в ареста.

Мъжът е освободен още снощи, но жената е била оставена в ареста, тъй като продължила да буйства и да обижда полицаите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 stupid dog

    11 0 Отговор
    Много малко я глобиха!В такъв случай пак ще ги набие!
  • 2 Гост

    16 0 Отговор
    200лв развлекателна програма - бой над 2-ма полицаи.
    при 4 има отстъпка, 350лв!
  • 3 Трънчев

    10 0 Отговор
    Значи това е цената да се гавриш с полицаите. 200 лв. Сега вече всеки с излишни 200 лв може да си прави циркове. Смятайте тия с 200 лв джобни за вечер, какви ги вършат.
  • 4 Диди

    7 0 Отговор
    Другия път ще ги бие чисто гола .
  • 5 Гойо

    4 2 Отговор
    Днеска плувАх с делфини у Варна за 200лв. Искам да питам трЕбва ли да съм гол за таа атракция и откъде - накъде? От кръста на горе или като турска русалка? Ще ми намАлат ли от цената ако съм облечен и полицаите имат да се фащат за тениската ми или се таа? Тва има ли го по морето или на път за дома да се отбием (буквално!)?