Last news in Fakti

15 Август, 2018 11:33 1 681 1

Баща заплаши дъщерите си с убийство, арестуваха го

  • баща-
  • заплахи-
  • убийство-
  • дъщери

Жител на Асеновград се озова в ареста, след като заплаши двете си дъщери с убийство. Драмата се разиграла около 16:00 часа вчера в квартал "Долни Воден", пише Plovdivnow.bg.

В дома на семейството избухнал скандал, като последвали и редица груби заплахи по адрес на двете жени на възраст 31 и 33 години. 59-годишният им баща е с криминални прояви и е осъждан. Той бил задържан за срок от 24 часа в РУ-Асеновград.

По случая е образувано бързо производство по чл. 144, ал 3 от НК. Законът предвижда наказание "лишаване от свобода" до 6 години за граждани, отправили закана за убийство, които биха могли да възбудят основателен страх за осъществяването им.

Материалите по случая са докладвани на дежурен прокурор при РП-Асеновград. Работата по случая продължава от разследващ полицай при районното управление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бобо

    2 0 Отговор
    Ако не са девствени, как ще ги ожени. 30 години е събирал зестрите.