Last news in Fakti

15 Август, 2018 13:11 2 433 3

Наркопласьор би и опита да изнасили жена

  • наркопласьор-
  • побой-
  • изнасилване

Окръжна прокуратура – Благоевград предаде на съд 43-годишния Красимир Георгиев по обвинение за опит за съвкупление и държане на наркотични вещества с цел разпространение, предава "Флагман".

Около 03:30 ч. на 03.01.2018 г. в апартамент в жилищна кооперация в гр. Банско обвиняемият, който е от Ямбол, употребил сила спрямо А.Н. от Бургас, като я ударил по бузата с юмрук, блъснал я на леглото и насилствено съблякъл дрехите й.

Чрез натискане на тялото и ръцете на пострадалата той извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление. За да сломи съпротивата, обвиняемият отправял вербални заплахи срещу жената.

По същото време Георгиев в съучастие с другия обвиняем по делото – С.П., без надлежно разрешително държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – коноп (марихуана) и кокаин.

Дрогата, чиято обща стойност възлиза на 488,55 лева, била разпределена на дози и укрита в жилището и в лек автомобил. Красимир Георгиев бе задържан от полицейски служители към РУП – Банско след сигнал на телефон 112 за опит за изнасилване, подаден от приятел на жертвата, който съобщил, че жена е държана заключена против волята й в апартамент в града и съществува опасност за здравето й. Незабавно е предприета проверка по случая, органите на реда се отзовали на посочения адрес и младата жена е спасена.

Предстои делото да продължи в съда, съобщиха от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай марин РОЗАТА

    6 0 Отговор
    Отрежете му Патлака ма Центъра , ЯСНО ??
    Няма защо да го съдите

    Коментиран от #2

  • 2 Ааахааа

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай марин РОЗАТА":

    Как бее ? Той е от нашите.
  • 3 Дилъри и наркомани

    3 0 Отговор
    боклуците на обществото.