Last news in Fakti

15 Август, 2018 16:10 3 351 13

Осъденият за изнасилване екскмет излезе предсрочно от затвора

  • иван евстатиев-
  • стрелча-
  • изнасилване

Окръжният съд в Пазарджик освободи предсрочно от затвора бившия кмет на Стрелча Иван Евстатиев, съобщи неговият адвокат Ташкена Колчева.

Ексградоначалникът на града се очакваше да лежи още една година и два месеца. Той прекара зад решетките 2 години и 7 месеца. Определението на съда ще влезе в сила след една седмица. Евстатиев ще е прибере при съпругата си в Пазарджик.

При произнасянето на решението на съда затворникът е запазил пълно мълчание, а пред "Блиц" неговият адвокат коментира, че решението на магистратите е по всички законови изисквания. Иван Евстатиев ще се среща веднъж месечно с пробационен служител до изтичане на присъдата.

Той бе признат за виновен в изнасилването на 16-годишната тогава Ирена Белухова в хотел в Стрелча.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    39 0 Отговор
    Признат и осъден за изнасилване на непълнолетно момиче лежи само 2г и половина, само у България. Заповядайте у нас, може да биете, насилвате и ако желаете да убивате и пак ще се разминете с малко, обикновенно се разминава с любимата на съдиите условна присъда.

    Коментиран от #11

  • 2 WarLord

    27 0 Отговор
    Да живее Българското правосъдие....
    Наемам хора да го пребият, и на мен МОЖЕ да ми се размине...
  • 3 аааааааа

    23 4 Отговор
    да живеят българските комунисти, най-оправните хора в цял свят.
    Нема други като тях - мяйстори по връзкарството, шуро-баджанащината и свой-мой!

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ванката

    20 5 Отговор
    всеки лесно го осъди този човек но някой замисля ли се как се изнасилва момиче дошло с теб доброволно в хотелска стая през деня наета за час два какво си мислете че момичето е очаквало да види майка си в тази стая ли много лесно се маниполирате затова живеем в такива условия... познавам едно такова момиче което беше голям миндил още на 13/14г и веднъж баща и я хвана с две момчета които тя си ги е привикала да я чукат както правеше често и тя така извъртя случая че бащата беше наел адвокат и искаше да пуска жалба за изнасилване на малолетна но за щастие се събраха много младежи минали през нея по нейно желание и няколко момичета които се срещнаха с баща и и му обясниха как стоят нещата с дъщеря му тя неиздържа психически разплака се и си призна всичко човека потъна в земята от срам и дори се преместиха в друг квартал така че тия изнасилвания в хотелски стаи са много съмнителни жалко само за почернения живот на човека само защото е искал да бодне нещо младо ... много родители си нямат и представа как заработват дъщерите им парички докато са уж на училище но нали моето дете е такова да сте живи и здрави и си възпитавайте децата защото после...

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Gudmunsson

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "ванката":

    И да е така, само защото е комунист си заслужава затвор. Иначе наистина може и да си прав.
  • 7 Петър

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "аааааааа":

    Стига с тия комунисти, спрете вече да се оправдавате само с тях, да боклуци са ама има и още други боклуци за последните 30 години
  • 8 Гоуст

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "ванката":

    И 18 годишна да е, що за човек трябва да си? Да правиш секс с внучка си все едно
  • 9 ВЪЗРАСТЕН

    9 2 Отговор
    ЩОМ СИ КОМУНИСТ ВСИЧКО ТИ Е ПОЗВОЛЕНО , ТОВА ЩЕ ПОСЛЕДВА И ПРИ ПРИСЪДИТЕ НА БЕНЧОВЦИ , ОЧИТЕ И ТЕМПОДОБНИ , БСП Е МАФИЯ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КОНТРОЛИРАТ ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА , НЕЗНАМ ДАЛИ ИЗБЩО ТРЯБВА ДА СЕ НАРИЧА ТАКА !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 13312355

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Така е но той е наш , виж да беше ромм щеше да остане за дълго в кауша
  • 12 Анонимен

    1 0 Отговор
    Платил си е оня човек за кражба онкоболен дето избяга от болницата не е го пуснаха а този за изнасилство го пускат . Явно има защо
  • 13 Бивш служител на МВР

    3 0 Отговор
    Боклука Евстатиев си е е боклук и такъв ще си остане.